2 askar kräftstjärtar eller 1 ask kräftstjärtar och 1 ask räkor 3 msk smör svartpeppar efter smak paprikapulver efter smak en aning cayennepeppar Purjolök strimlad 1/2 strimlad grön paprika 1/2 strimlad röd paprika 2 dl grädde 1 msk chilisås Några droppar tabasco och/eller 1-2 piri piri.
Lägg purjolök och paprika i en kastrull med vatten och margarin. Låt sjuda tills det är mjukt. Smält smör i en panna. Lägg i skaldjuren och fräs några minuter. Slå på grädden. Tillsätt purjon och paprikan. Krydda efter smak och behag. Låt inte koka för länge då skaldjuren blir sega och små. Serveras med ris (jasmin) och ett gott bröd. :O)
Hej hej Katarina! åh det såg smaskigt ut :) alltid roligt med nya recept..hade vision om att baka bullar i em,men nä då det blev inget med det :( det känns att man blivit lite äldre o lite tröttare...ända ska man jobba 20 år till...hur som helst vi är ju här o nu?! ha det gott kram kram Jessica
Hej hej Katarina! åh det såg smaskigt ut :) alltid roligt med nya recept..hade vision om att baka bullar i em,men nä då det blev inget med det :( det känns att man blivit lite äldre o lite tröttare...ända ska man jobba 20 år till...hur som helst vi är ju här o nu?! ha det gott kram kram Jessica
SvaraRadera