Det blev en äggtoddy efter några timmar i slalombacken i går. Vi vispade 8 äggulor och 8 msk florsocker. Sedan blandade vi det (ca 2 dl. var) med rom (Ron barcelo), efter smak, jag hade 4 cl och tyckte att det var alldeles lagom mycket smak medan Tomas hade 5 cl. Sedan för att få den lite varm slog vi på en skvätt hett vatten efter Bengt Frihtofssons recept. Barnen tyckte det också var gott med äggtoddy, dock utan rom. :O)
Har inte smakat äggtoddy sen jag var barn och då förståss utan rom men nu som vuxen kan jag tänka mej det är rikitigt gott med rom i. Vad härligt det låter med slalom med. Kram Katta
Ha en fortsatt fin söndag!
SvaraRaderaKram
Hanna
Önskar dej detsamma, vännen!!
SvaraRaderaKram Annikia
Värmande o stärkande ;))) ha en fin kväll <3 kram Jessica
SvaraRaderaHar inte smakat äggtoddy sen jag var barn och då förståss utan rom men nu som vuxen kan jag tänka mej det är rikitigt gott med rom i. Vad härligt det låter med slalom med. Kram Katta
SvaraRaderaDen arbetskamraten måste se kul ut!
SvaraRaderaJag måste erkänna att äggtoddy har jag aldrig smakat.
En fin tisdag önskar jag dig!
Kram