Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 7 april 2013

I dag har vi varit ute på en riktigt lång promenad. Det blev nog närmare 1 mil.  
Vi stannade till vid denna gigantiska tallkrona. Riktigt häftigt att titta upp i. Vilka  förgreningar. Det skulle vara roligt att veta hur gammal trädet är. Det står alldeles bredvid vägen mot Ulriksfors.

I går snöade det exakt hela dagen. Metrologerna hade spått att det skulle komma 2 deci, och det stämmer bra nog precis. Så på fm. i dag fick vi gå ut och skotta.
 Det är minst sagt ett typiskt aprilväder. Ena stunden sol, andra stunden snöar och blåser det. 
Jag njuter av en helt ledig helg tillsammans med Tomas. Tanken var att vi skulle åka till Stora Blåsjön och åka slalom en av dagarna men eftersom det är 18 mil enkel resa så tordes vi inte chansa att åka dit pga av vädret. I stället har vi sparat lite pengar, och vi kunde bjuda mina föräldrar på middag i går kväll vilket var jättetrevligt.
Till veckan kommer barna till mig igen. Det blir bra.
:O)


3 kommentarer:

 1. Hej Katarina! härlig promenix och vilket maffigt träd med enorm krona!! här har det varit blandad kompott men oj så fort en helg går!! nu väntar strykhögen :) må så gott!kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Härligt med långpromenad!!
  Ja nu är det VERKLIGEN aprilväder! I går spelade dottern fotbollscup i först solsken och nästa sekund snöstorm,från sidan, och isande kyla. För att sedan återigen bli strålande sol.
  I dag vaknade vi upp av stora dalande snöflingor.
  Ja de e väl bara att gilla läget!

  Åh, vilket häftigt träd du visar!
  Kul att ni kunde bjuda dina föräldrar på middag,det uppskattade dom säkert!

  Ha en riktigt fin vecka Katarina!!
  Kraaaam

  SvaraRadera
 3. Hej

  Den där tallen ser fräck ut. Jag älskar att ta bilder på träd längs med stammen, alltså sätta kameran mot stammen med lins uppåt. Det blir effektfullt.

  SvaraRadera