Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 8 mars 2013


I går åkte vi alltså till Persåsen. Förväntningarna var höga. Solen sken redan tidigt på morgonen. Vi hade fått låna en minibuss så att vi kunde åka tillsammans alla 7. 
Förutsättningarna för att det skulle bli en bra dag var stora.
När "körkortet" var fixat så var det bara att bege sig upp med liften, som visade sig inte var det allra lättaste att behärska. Jag ramlade av ett antal gånger. En av gångerna lyckades jag tappa liften mitt i den brantaste backen och åkte på rumpan ner medan jag såg att bobben for i väg i en väldig fart. Elias försökte stoppa den och flög som en vante över, och det resulterade att bobben kvaddade rakt in i ett träd, och jag fick åka med Elias ner :O) Sammanlagt kvaddade vi 3 bobbar. Det kostar att ha roligt.
När vi intog middagen på Mcdonald´s i Östersund sammanfattade vi dagen, och alla barnen gav dagen 10 poäng av 10 möjliga. Då känns det bra.
Att bege sig i väg (minst 15 mil enkel resa) med 5 uppspelta barn, och som dessutom har hunnit fråga "tusen" frågor innan vi ens har satt oss i bilen är en utmaning, men en nyttig sådan för oss alla 7. Alla kom hem helskinnade men med några små blesyrer. Det gick fort utför backarna. Jag känner mig rejält mör i kroppen i dag.
Filmklippet ovan har jag lånat från you tube för att att ni ska få ett hum av vad vi utsatte oss för. Och jag rekommenderar det verkligen. Det går även att åka slalom där.

I kväll är det jobb som gäller för mig. I morgon åker jag, Tomas och Petter med en bussresa härifrån som slalomklubben har ordnat till Bydalen för att åka slalom. Det gäller att passa på medan snön är kvar. Vårvintern är den bästa årstiden här.
Tack för era fina kommentarer, de uppskattas ska ni veta. 
Ha en fin och skön helg.
:O)

3 kommentarer:

 1. Härligt att allting fungerar mellan er! Kan ju vara lite jobbigt ibland, med mina och dina barn!
  Men jag tror att ni lyckas bra med det!!
  Önskar dej en fortsatt härlig dag, vännen!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Ha en bra kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej

  Attan va coolt. Vill också prova.
  Vi provade Hillcar. Det var på sommaren och det var stålbursklädda motorlösa bilar man drog upp i liften och sen fullt ös nerför backen på en slingrig grusväg. Det var också coolt.

  SvaraRadera