Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 4 mars 2013

Hej mina goda bloggvänner!
Tyvärr blir mitt bloggande lite eftersatt. Jag hinner varken blogga eller kommentera era fina bloggar som jag skulle vilja. De veckor jag har barnen finns det ytterst lite tid att sitta vid datorn, och den andra veckan vill jag tillbringa så mycket tid som det bara går med Tomas.
Jag hoppas att ni har överseende. Var sak har sin tid sägs det.
Jag vill bara att ni ska veta det så ni inte tror att jag har glömt bort er.

Husköpet går lite trögt. Tomas måste ha en köpare på sitt hus innan vi kan skriva kontrakt och ta lån på det andra. Men vi lever på hoppet. Vår förhoppning är att vi ska kunna flytta i hop till sommaren.
Att vara 7 st varannan vecka kommer att bli en utmaning. Jag tror inte att det blir en raksträcka. Samtidigt tror jag att det löser sig vartefter tiden går, vi har börjat acklimatisera oss så smått.
Det blir annat när det blir vårt, och inte ditt och mitt, om ni förstår vad jag menar? 
Huset vi vill köpa har stora utrymmen så att vi inte behöver vara uppi varandra hela tiden.

 Kortet ovan tog jag och Tomas när vi var i Örnsköldsvik innan vi skulle gå på Tomas Ledin.

Denna veckan är det sportlov här i Jämtland. Barnen är lediga. Det blir skönt för dem. På torsdag ska vi åka till Persåsen. Där har de en bob/kälkbacke som tydligen ska vara något utöver det vanliga. Man åker upp med lift. Och det krävs körkort så att de ser att man kan behärska bobben innan det bär av utför. 
Det blir kul!

Sköt om dig!
:O)

7 kommentarer:

 1. Älskling, vilket fint kort du lagt upp. Ja, allt kommer att ordna sig. Jag lavvar dig. /Tomas

  SvaraRadera
 2. Hej

  Kommentera bloggen/bloggar när du vill...det är ju det som är vitsen med blogg att man inte måste kommentera alltid, utan göra det när man vill, kan har lust m.m.

  Hoppas allt ordnar sig......

  SvaraRadera
 3. Hej svejs inne i Brunkullans bloggvärld...
  Jag håller en tumme för att allt ordnar sig med husförsäljning,husköp,få ihop allting men det viktigaste har ni ju:En stark kärlek och varandra och det är väl grundstenen för det mesta/Bamsekram

  SvaraRadera
 4. I Persåsen var vi några gånger när ungarna var mindre... härligt! Fast jag åkte aldrig, stod bara bredvid och hejade på, och undan går det. Tur att de får ta körkort först! Ha ett bra sportlov!!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dom andra allt kommer ordna sig.och ni har det viktigaste kärleken.hoppas vi får höra hur det var i persåsen det lät spännande/linda

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna för att allt går bra med husköpet.. Spännande med storfamilj sen då..:)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Det är lugnt, på din blogg är ju du drottningen och gör som du vill :)... Fint kort och hoppas det går bra med husköpet. Kram

  SvaraRadera