Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 11 mars 2013

Bydalsfjällen bjöd oss på det absolut vackraste vädret, och visade sig från sin allra bästa sida i lördags. Det hade varit riktigt nattkallt, men mitt på dagen blev det ca -5 grader.
Strömsunds slalomklubb ordnade med en bussresa, så kl 8 rullade bussen mot en fin (semester) dag tillsammans med Tomas och Petter.
Vi fick uppleva ett fantastiskt brett lift och backsystem, som syns ovan (plus lite till).
Det är en skön känsla som infinner sig i kroppen när jag åker slalom.  Det är liksom hela konceptet med att vara ute, få vara tillsammans med dem jag älskar och få uppleva en fantastisk miljö/utsikt i den bästa av årstider, när ljuset har kommit tillbaka och det börjar bli mildare och solen ger oss ny kraft och energi. Sommaren har sin tjusning, men det är något alldeles speciellt med vårvintern tycker jag. 
När vi kom hem tittade vi på melodifestivalen och bara slappade i soffan.
Luften suger, men på ett oerhört positivt sätt.
Jag känner mig privilegierad på många sätt. 

Jag är så glad att jag är jag. Jag har en vilja av stål. Det jag har bestämt mig för driver jag till 99,9% igenom. Det sitter aldrig fast. Ingenting är egentligen omöjligt. Jag ser oftast möjligheterna i det mesta. Och jag är öppen för nya saker, oavsett vad det gäller. Jag vill gärna ha lite utmaning i livet som gör att jag utvecklas.
Jag tror att det beror på min inre trygghet och styrkan jag har fått. Det har inte varit gratis och det har definitivt inte varit en raksträcka, men det är väl det som kallas livet?
:O)

3 kommentarer:

 1. Så fina bilder! Jag älskar vårvintern! Känner sån glädje om man har tur och är i fjällen då! Ni verkar ha haft en underbar dag.
  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder!!det ser så kul ut med skidor :=) jag åkte slalom lite under skoltiden,sen blev det inge mer tyvärr..och visst är det nyttigt med frisk luft.Ha en fin vecka! kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Underbart med vårvintern,skidåkning och att tillbringa tid med de viktigaste personerna i ditt liv...kan som inte bli bättre!
  Påfyllning av energi är aldrig fel//Kram och sköt om dig

  SvaraRadera