Leendet du sänder ut vänder åter till dig




söndag 29 april 2012

Jag hittade ett väldigt enkelt recept på en gudomligt god glass hos en av mina bloggvänner http://ingridchristina.bloggplatsen.se/.
Efter denna smakupplevelse vet jag inte om jag kommer att äta någon annan glass.
Möjligtvis pinn och strutglass.
Jag vispade 5 dl grädde tills mjuka toppar bildades.
Sedan blandade jag i 1 burk kondenserad mjölk och frön från 2 st vaniljstänger.
Det går blanda i vad som passar efter smak tex. krossad dajm/kulor, russin, nötter, chokladkakor med tex polkagrisar. Det är bara fantasin som stoppar.
Sedan in i frysen i minst 6 timmar. Glassen blir väldigt krämig och otroligt god.
:O)

9 kommentarer:

  1. Ha en fin Valborg och 1maj.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack desamma önskar jag dig Hanna :O)

      Radera
  2. Den glassen vore kul att göra. Lät intressant. Kycklingen såg väldigt god ut. Jag gillar kyckling.
    Ha en fin Valborg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej, vad roligt. Det ska jag prova. I England en klassisk på bordet är Bannoffee Pie. Väldigt enkelt att göra, och supergott Har hittat ett recept på svenska här
    http://bakecake.blogg.se/2011/march/banoffee-pie-den-eviga-favoriten.html
    Have a happy Valborg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :O) Hej! Vad roligt att du hittade hit till mig. Jag har faktiskt kikat på Leilas recept på banoffee pie, hon gjorde det på tv och den såg väldigt god ut. Det dröjer nog inte länge förens jag gör den, om jag känner mig rätt själv :O) Välkommen åter! Kram Katarina.

      Radera
  4. Provar att skriva här och se om kommentaren blir kvar :-). På vissa bloggar så hamnar inläggen i skräpposten.

    Hoppas du hade en bra valborg.
    Kul att du gillar glassen. Den är ju så lätt att göra och godare än god är den också :-).

    kram
    Ingrid

    SvaraRadera
  5. Det här ska jag göra till fredagsmyset i kväll när jag slutat jobba :) Hoppas att det ska bli smaskigt ;)
    Ha en trevlig helg !!
    Kram Maria i Hoting

    SvaraRadera
  6. :O) Tack desamma Maria. Vad roligt att du vill prova receptet. Jag tror inte att du blir besviken. Trevlig helg :O) Kram!

    SvaraRadera