Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 21 september 2010

Jag tycker om överraskningar, positiva sådana, och i går fick jag verkligen en som gjorde mig så fantastiskt glad. Min kära storasyster ringde medan jag satt och väntade på Elias på simskolan. Hon undrade om jag och Gunnar vill åka till Stockholm i december, med henne och Janne på en julshow på globen med Orup, Lena Ph, Jill Johnson, Jerry Williams, Måns Zelmerlöw, Darin, Cotton club och Mark Levengood. Jag blev genast eld och lågor, för sådant tycker jag är så roligt. Och med en sådan uppsättning av bara bra artister. Jag skyndade mig på jobbet efter simskolan för att säkerställa att det inte är en jobbarhelg. BINGO! Jag ringde till Annika och sa: Boka! utan att knappt hunnit förklara för Gunnar vad det är vi ska göra.
Så nu har jag 2 roliga saker att se fram emot, kanske t.o.m 3 saker.
Först på tur står Björn Skifs i Örnsköldsvik i oktober. Sedan ska vi ev. åka till Sundsvall på höstlovet och bada på himlabadet med barna, och så detta med Stockholm.
Och det fantastiska är att jag inte har behövt röra ett handtag själv. Annika har bokat tåg, hotell och biljetter till julshowen.
 Det är verkligen roligt när jag/vi blir tillfrågade att följa med. Det är guld värt och jag värdesätter och uppskattar det otroligt mycket.
Annika är otrolig på att hitta nöjen och resor till priset för lite och nästan ingenting. Det ska hon verkligen ha en eloge för, men det sitter ju förstås i intresset, och vi är lika hon och jag, för båda tycker om att planera och fixa för att sedan få göra något som förgyller tillvaron.
Biljetterna till himlabadet fick barna av Annika och hennes familj i födelsedagspresent, så där hade hon även ett finger med i spelet.
Kuuuuul!!!
:O)

10 kommentarer:

 1. Oj, vilken rolig höst! Jag älskar också att åka ut på små äventyr. Vad är Himlabadet i Sundsvall?
  Jag ska hälsa Ullared. I höstas var jag dit första gången. Ska bli spännande att se om jag hittar nått och handla. Men kläder till minstingen blir det nog iallafall.Ni har ju en mysig butik hos er, Dollar store. Den brukar jag besöka med jämna mellanrum. Ha en härlig vecka!
  Ps. klart du får lägga till mej, jag gör det också.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Himlabadet är ett nyöppnat badhus i stil som storsjöbadet. Vi har aldrig varit där så det ska bli spännande. Dessutom är det handikappsvänligt har jag läst.
  Du kommer med all säkerhet att hitta saker på Gekås, det tvivlar jag inte en minut på :O)
  På dollarstore hittar man också alltid lite smått och gott. Har du anknytning till Strömsund?
  Ha det gott. Kram Katarina.

  SvaraRadera
 3. Låter som att en härlig höst är i antågande för dig och det dina.
  Björn Skifs är för underbar i sin show.
  Julshowen har jag inte lyckats se att den är fast jag bor ca 5 km ifrån Globen.
  Vad kul att du känner Mamma Bus bor ni i närheten av varandra.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 4. Julshowen hittade min syster genom coop, som medlem. Den heter The show of christmas den 3 december. Jag fattar det som att man kan köpa biljetter genom ticnet.
  Det är ca. 6 km. mellan mamma bus och mig, inte långt alls.
  Kram Kram :O)

  SvaraRadera
 5. Men å så kul! vilken syrra (funderar också på Himlabadet framöver)Kram Mimmi

  SvaraRadera
 6. Det kan du ge dig på Anneli att jag ska göra :O)

  Kram Mimmi :O)

  SvaraRadera
 7. Men oj så mycket roligt du ska ut på. Det passar bra i höstrusket att hitta på lite ljusglimtar i tillvaron.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Det är dig väl unt!!
  Kram från Towa

  SvaraRadera