Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 10 juni 2009

Precis så här kände jag mig i morse. Helt utslagen. Sedan jag hade skickat i väg skolbarna så gick jag faktiskt och la mig igen. Det händer inte så ofta, men man får inse sina begränsningar här i livet och lyssna lite mera på kroppen.
Det gjorde jag, och jag ångrar det inte en minut.
Det här är en minst sagt hektisk vecka. I går kväll var det grillkväll med Petters klass och klassen som går bredvid dem. Vi hade ordnat med tipsrunda och sedan spelades det fotboll, barna mot föräldrarna.
Det brukar alltid vara uppskattat och så blev det även i går.
Vi hade otroligt tur med vädret med tanke på hur regnet öste ner tidigare på dagen.
Solen kikade faktiskt fram, och inte en droppe regn.
I dag har jag fixat presenter till lärarna från klassen. Jag borde inte ta på mig sådant, man vet aldrig om man får betalt av alla, och det känns inte särskilt roligt om jag ska behöva betala mer än de andra. Men det är väl den smäll man får ta när man är för snäll. Det ligger väl i min natur och fixa och dona också. Jag blir bara så brydd på att ingen annan förälder kan tänka på att det kanske är deras tur att dra sitt strå till stacken, med tanke på att jag och 3 mammor till fixade disco för klassen i våras. Men det är klart att det är lättsamt att inte bry sig och låta någon annan göra det.
Nu ska jag gå på jobbet. Ingen rast och ingen ro.

3 kommentarer:

 1. Mm, känner mig också utslagen. Årets hosta... Och jag håller med, visst är det otroligt att det för det mesta är samma människor som engagerar sig och inte alltid de som verkar ha minst att göra... Kram

  SvaraRadera
 2. Ibland så är det så skönt och nödvändigt att få gå och lägga sig efter att man skickat iväg barnen,egentligen så gör vi det nog för sällan....behövs mer sömn:O)
  Har varit dålig med kommentarer,men jag följer dig och din vardag i bloggen.
  Sommarkramar från Edinge

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att vila i lugn och ro. Det behöver man mellan varven. Helst den här tiden med alla skolaavslutningar och allt runt det.

  Än lär det dröja några år innan det blir några
  utlandsresor för min del. Så länge som ungdomarna
  bor hemma så har jag inte råd. Själv kanske. Men
  vill inte använda pengar för att åka själv utan
  dom och med alla dom blir det för dyrt.
  Det är inte nödvändigt heller. Finns annat kul
  att göra ändå *ler*.

  Önskar dig en fin helg
  strömma

  SvaraRadera