Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 15 juni 2009

Skolavslutning/Stockholm

Hej!
Har ni saknat mig? :o)
Jag har varit till Stockholm som ni kanske minns att jag skrev om i ett tidigare inlägg.
I dag är det måndag. Jag har en semesterdag eftersom personalen på dagis och fritids har en planeringsdag. Fotbollsskolan började i dag. Petter och Moa samlades med de andra deltagarna på strömvallen kl. 10 i morse. Gräset var så blött att skorna gick vrida ur efteråt. Vädret borde jag inte nämna för det får mig bara på så dåligt humör, men jag kan nämna så långt att det blåser jättemycket och det är jättekallt. Man kan inte tro att det är 15 juni i dag. Herregud, halva juni har gått. Det är tur att man kan vara inomhus och kura. Jag har gjort upp en eld i pannan och barna är med kompisar så då passar det utmärkt att jag slår mig ner här vid datorn en stund.
I fredags var det skolavslutning i kyrkan med härliga sommarsånger. Alla barn var så fina. Regnet höll sig faktiskt undan medan vi tog kort och klasserna sa hej då till varandra.
Direkt efteråt skjutsade Gunnar och barna mig till flyget. Vid 15 tiden var jag på centralen i Stockholm. Jag väntade in Lena där så att vi kunde åka tillsammans ut till Sara.
Sara bjöd på en helt underbar middag med ört (färsk) kryddad lax med romsås och räkor. Sedan skålade vi för vår vänskap och reunion med Asti Cinzano.

På lördagen åkte vi ut till Sigtuna där vi fikade på Tant Bruns Café. Ett jättemysigt ställe med gamla anor och supergott fika.

Lena min vän

På kvällen gick vi ut och åt middag på resturang Engelen i gamla stan.
Senare gick vi ner i källaren (kolingen) och diggade till ett rockabillyband...

The trouble three
Det svängde rejält. Jätteduktiga killar som spelade sin andra spelning där.

Jag har haft en jättetrevlig helg. Att få ha sådana vänner är värdefullt. Det är så roligt att vi har hållit kontakten under så många år. Nästa år firar vi 20 år. Vi har redan börjat spinna på vad vi ska hitta på då.
Tyvärr regnade det hela helgen så vi fick ändra om lite i planeringen.
Men vi fick rå om varandra och det var det som var huvudsaken.

Nu har jag endast två arbetsdagar kvar att jobba innan semestern. På onsdag ska jag nämligen åka till Bjurälven på en friskvårdsdag. Det ser jag fram emot för jag har aldrig varit där. Alla säger att det är så vackert där. Bussen går redan kl. 7 och vi beräknas vara hemma vid 19 tiden. Jag håller tummarna för värme och sol.

På återseende!
6 kommentarer:

 1. Låter som en toppenhelg!! Jag tycker också att Tant Brun är ett mysigt fik, men nu var det länge sedan jag var där...

  Kram
  Towa

  SvaraRadera
 2. Hallå mysig helg du haft. Ja hoppas vädret blir bra snart. Hade bra/Kristin

  SvaraRadera
 3. Hej

  Vilken helg trots regnet.
  Bjurälven är fantastisk men ännu vackrare om det inte regnar och blåser.
  Hoppas ni kan njuta av detta unika område som är unikt i sitt slag.
  Kram Anna / naturtoka

  SvaraRadera
 4. Hejsan!!!
  Oh,vilken mysighelg med dina vänner och cafet i Sigtuna är jag ofta och fikar på då jag har kompisar som bor där,det är sååååååååååååååååå mysigt:O)
  Kallt,kallt och kallt är det,men jag håller oxå tummen för att solen och värmen kommer snart...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Klart vi saknat dig Katarina... Vilken underbar helg, det är dig väl unnat..

  SvaraRadera
 6. Vi hade en jättemysig helg Katarina, trots det tråkiga vädret. Jag är också glad att vi fortsatt att hålla kontakten trots att vi bor i helt olika delar av Sverige. Sköt om dig. Kram, Lena

  SvaraRadera