Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 15 juli 2016

Livets väg!?
För mig har den varit allt annat än spikrak. I många år var den brant. Jag fick kämpa mig upp och när jag nådde toppen av branten ledde den stup rakt ner många gånger.
Som tur är så har vägen varit rak korta bitar så jag har hunnit andas ut. Och när den har varit krokig och kurvig så har den ändå känts överkomlig. Det har bara varit att se upp för snåren runt omkring. Vi är nog inte många som har kört livets väg spikrak. Vi har fått brottats med än det ena och än
det andra på vägens gång.
Därför tycker jag att vi borde ha mer respekt för varandra. Inte lägga vikten på små saker, utan lägga energi på sådant som verkligen ger något positivt tillbaka.

Och samtidigt inte titta tillbaka för mycket i backspegeln utan framåt.
Det är tur att jag har lärt mig ett och annat på vägen. Vissa är fartdårar och andra är snigelförare. Det gäller att se upp med andra ord.

Och jag har lärt mig vilka vägar jag ska ta.^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trots alla tråkigheter som händer i världen och framförallt i Frankrike så känner jag mig ändå glad och förväntansfull. Jag har en massa roligt att se fram emot.
Jag har nu 5 arbetsdagar kvar till semester.
 Barnen ska få åka på Jockiboi i Åsele i morgon och Moa sommarjobbar på golfbanan.
Det enda som jag kommer att sakna denna sommar är att åka till Ullared/Gekås. Men som tur är har jag de som handlar åt mig.
Hoppas att du har det bra där ute i sommarsverige.
Trevlig helg
och
Puss & Kram
:O)
 

1 kommentar:

  1. Hej vännen!
    Tänkvärt och fint inlägg! Visst är det precis som du skriver!
    Önskar dig en ljuvlig semester! Njut och ha det bra!! Kram Annika

    SvaraRadera