Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 8 januari 2015

I dag är jag ledig. Jag har haft sovmorgon.

Jag drömde en konstig dröm som jag kommer i håg så detaljerat.
Jag kommer in på ica affären här där jag bor. Det fanns så lite varor kvar så de hade släckt ner och dragit för kyldiskarna. De hade flyttat leksaksavdelningen till övervåningen och där fanns det även en toalett. Tomas gick in före mig på toa och då kommer den en person utklädd till cowboy som jag trodde var en man. Men så tog personen av sig hatten och det visade sig vara en kvinna med riktigt långt hår. Hon pratade och var så glad. Det visade sig att hon skulle gifta sig. När jag går in på toa så hittar jag en massa pengar på golvet, mest euro och en väska med nycklar och lite annat. Jag tyckte att det var konstigt att inte Tomas hade sett det. Jag stod och funderade på om jag skulle lämna in det till polisen eller inte. Jag öppnade dörren så att Tomas skulle få se, men cowboykvinnan stod kvar och jag ville inte att hon skulle se så jag stängde dörren och fortsatte att plocka pengarna från golvet.
Sen minns jag inget mer.

Kortet ovan tog jag förra veckan då det hade varit plusgrader några dagar så det nästan skulle gå åka vattenskoter på vattudalen igen.
Vi har haft ett minst sagt skiftande väder den senaste tiden. Till jul snöade det jätte mycket. Sedan blev det riktigt kallt några dagar och sedan blev det som sagt plusgrader.
Jag föredrar några minusgrader och lagomt med snö.

Det har nog inte gått någon förbi att jag tycker om att laga mat.
Jag vill bara påminna er om att under etiketter på höger sida hittar ni många recept som jag delar med mig av.
Där hittar ni lite annat smått och gott som jag tycker är värt att kika in på också.

Nu ska jag ut och skotta lite snö innan jag ska åka och göra några ärenden.
Julen ska även hinnas med att plocka bort, och i kväll ska jag på föräldrarådsmöte.
Puss & Kram
:O)

1 kommentar: