Leendet du sänder ut vänder åter till dig




söndag 30 mars 2014

I går åkte vi ut på Öhn och invigde min muurikka som jag fick när jag fyllde 40 år. Vi hade skurit fläskytterfilé i små bitar och marinerat i allround marinad. Muurikkan var så varm så det tog bara några minuter så var köttet klart. Till det hade vi potatissallad som vi la i tortillabröd som vi också hade värmt på muurikkan, så de blev som nybakade.
Varför har vi väntat så länge med att använda denna? Nu kommer vi inte vilja ha något annat när vi åker på utflykt.


Pinnbröd när det är som bäst.
:O)


3 kommentarer:

  1. Hej hej Katarina! det namnet har jag aldrig hört Muurikka.!!ser smaskens ut i vilket fall o bra att ha med sig på utflykter,Ja det var denna helgen det,ny vecka nya tag< kram kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Åhh så gott det både låter och ser ut!
    Ljuvligt att äta utomhus!!
    Ha en fortsatt mysig kväll! Kram Annika

    SvaraRadera