Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 5 januari 2014

Det här går inte, nu har jag abstinens.
Det har ju gått flera dagar in på det nya året.
Jag hoppas att du som läser har haft en trevlig och skön jul och en bra start på det nya året.
Nyårsafton firade vi allihopa hos min bästa vän Maria och hennes familj (sammanlagt var vi 12 personer, både vuxna och barn). Vi åt tjälknöl och potatisrulle/potatisgratäng. Till efterrätt hade vi gjort olika pannacottor, saffran, choklad och vanilj. Vi sköt några raketer och skålade in det nya året tillsammans. Det var enkelt men ändå på ett lyxigt sätt. Det är roligt när barnen också får känna de får vara med och inte att det alltid är vuxna som ska göra roliga saker.
Några nyårslöften har jag inte avgett utan jag ska fortsätta träna på samma sätt som jag alltid har gjort. Jag ska även fortsätta unna mig god mat. Jag ska umgås med dem jag älskar och som ger mig positiv energi. Och göra sådant som jag mår bra av.

Jag har varit ledig ganska mycket. Den här veckan som gått har barnen varit hos oss. De fick bio presentkort i julklapp och dem utnyttjade vi i torsdags genom att åka till Östersund och titta på Walking with dinosaurs i 3 D. 
Resten av veckan har barnen tillbringat ett par timmar om dagen med att åka skridskor i ishallen som har haft öppet för friåkning. Det är ett bra komplement till allt tv spelande.
I morgon ska jag jobba. Det blir bra. Jag tror inte att det är sunt för någon att vara ledig hur länge som helst. Men det är nyttigt att få lite distans till arbetet i mellan åt.

Jag ser med tillförsikt fram emot det nya året. Det ska bli spännande att se vad det har att bjuda på. Jag hoppas att det blir många trevliga överraskningar och händelser.
Nu har vi ett helt nytt bloggår framför oss.

Puss & Kram

:O)

4 kommentarer:

 1. Ha en fin start på den nya veckan
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej Katarina! o Gott nytt 2014.ser fram emot ett riktigt härligt år fyllt av roliga händelser! framför allt även i blogglandia,det ger så mycket positivt tycker jag,i mellan vardagens bestyr..kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Alltid trevligt att höra av dej! Så jag hoppas att du får mera tid..till att blogga lite..:-)
  Låter som om du haft det mysigt! Härligt på Nyår när alla kan vara med!!
  Ja du, det skall bli spännande att se vad 2014 har i beredskap åt oss!
  Önskar dej en God fortsättning och ha det så bra!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Vill önska dig också Katarina ett gott nytt år. Nu har vi ett nytt år att ta vara på, vi ska försöka njuta och ta vara på varje dag vi får. Tiden går så fort den går bara fortare och fortare tycker jag. Kram vi ses väl nån gång om inte så här i bloggvärlden i alla fall.
  SvaraRadera