Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 9 december 2013

I lördagsmorse åkte jag och Tomas till Sundsvall för att julshoppa och en hotellövernattning  på Clarion collection hotel grand Sundsvall (min födelsedagspresent till Tomas). Ett hotell som jag verkligen kan rekommendera. I deras hotellkoncept ingår det em fika, middag och frukost till ett mycket bra pris.
Vi hade 5 långa önskelistor med oss från barnen, och julklappar hittade vi.
Vi tog en liten paus på wayne´s coffee och hamnade så precis bredvid Lars-Åke Babsan Wilhelmsson. Jag grämer mig så att jag inte tordes säga till honom att han hade en skitsnygg jacka. After Dark uppträdde tydligen i stan i två dagar så det hade ju varit skoj att se.

Stan var väldigt vackert pyntad med massor av tjusiga julbelysningar.
Jag måste säga att en viss julstämning infann sig. Att få gå där med sin kärlek var underbart.
Med trötta fötter tog vi igen oss på rummet innan Tomas bror kom. Vi åt middag tillsammans och sedan gick vi ut på en pub i närheten. Innan vi gjorde kväll gick vi och lyssnade på ett från början ett Strömsunds "cover" band, Studio 3. Det är fortfarande 2 "gamla" medlemmar kvar.
I går åkte vi till Birsta och Ikea där det inhandlades lite fler julklappar.
När vi kom hem luktade det pepparkakor i hela huset. Mamma hade bakat med barnen.
När mamma och pappa är barnvakter går det ingen nöd på barnen. Det är skönt att veta att de är i trygga och omhändertagande händer.

Hoppas att allt är bra med er där ute, vart ni än befinner er.
Puss & Kram
:O)

4 kommentarer:

 1. Härligt med såna små mini-semestrar..

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Åhh så mysigt! Härligt att bara göra någonting tillsammans utan barnen. Det behöver man verkligen ibland!
  Fortsätt att ha det gott vännen!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hej!inte dumt att förena nytta med nöje :) så skulle man göra,nu tar man en sak lite undan för undan,i stället för som ni köra ett julklappsrace..må så gott ♥ kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Såg fint ut det där huset och belysningen i blått. Sundsvall, har mest kört igenom då jag och A bott på vandrarhem uppe på Norra Berget, tror jag det hette. Två gånger........ena gången då vi skulle till Nordkap. Emma gillade stället........vi med.

  SvaraRadera