Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 18 mars 2013

Lördagen bjöd på strålande solsken så jag och Tomas åkte till Ålåsen och åkte slalom med Elias och Melvin i Chatarinabacken medan Petter, Moa och Alva var på pimpeltävling i Lövberga.
Petter kammade hem första priset, 500 kr i barnklassen med 6 fiskar på nästan 1 kg sammanlagt.  Vilken lycka. Petter är verkligen fiskeintresserad så det kändes som lite "plåster på såren" eftersom han inte fick någon fisk alls på pimpeltävlingen förra helgen.
I går söndag klev jag, Petter och Moa upp tidigt för att åka på innebandy DM och pingistävling. Jag följde med Petter till Östersund, och Gunnar följde med Moa till Ås.
Det blev en dag med spänning på hög nivå. De spelade 4 matcher. De två första höll de 0:an och vann med 5-0 och 8-0. Sedan fick de större motstånd och förlorade med 7-3 och sista matchen var de antagligen lite för trötta, så den slutade också med en förlust. Trots det kom de på 3:e plats och fick med sig en fin bronsmedalj hem.
Moa blev 3:a i sin klass, hon vann 5 matcher av 7. En riktigt lyckad dag.

På Alla Hjärtans Dag fick Tomas ett halsband av mig, ett så kallat parsmycke som ett bevis på att vi hör i hop och för att jag Älskar honom så mycket.
:O)

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg ni haft!
  Kul att det gick så bra för barnen!
  Dotterns fotbollslag vann en cup i lördags. Dom var såååå glada! Men det var KALLT att spela ute som tur var så sken iaf solen:-)

  Underbart smycke!

  Ha en fin måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Vilken underbar helg..och så skönt att man kan hjälpas åt!!
  Vilken lycka att vinna..kan tro att han var stolt!!
  Önskar dej en fortsatt mysig kväll, vännen!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vilket fint halsband : )
  /Lena

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Det där halsbandet är ju fräckt och fint. Wow tänk att få en sådan grej.......

  SvaraRadera