Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 7 februari 2013

Jag tycker det är kul att spela Wf. Det är klurigt och det är extra kul när jag upptäcker nya ord som jag aldrig har hört talas om, och kan ta reda på vad dem betyder.
I bland har jag lagt ord som jag bara har testat om de går igenom. Det gjorde jag häromveckan, ordet var jolm, och jag blir lika överraskad varje gång. Jolm betyder fadd dryck, blask. Ett annat ord är fäbless som betyder svaghet för något.
Wordfeud handlar mycket om tur, vad man får för bokstäver och vilka lägen man har tur att få. Sedan är det självklart skicklighet också. Man tränar hjärnan allteftersom och utnyttjar bokstäverna med hög poäng på rätt ställen, samt kopplar i hop flera ord.
Och när jag lyckas få in ett ord som ger mycket poäng så känns det extra roligt. Jag har lyckats lägga alla bokstäver några gånger, i bland som första ord och det drar i väg  poängmässigt eftersom det ger extra poäng.
Visst tar det lite tid men jag ser det som en avkoppling och ett litet vardagsnöje.
:O)

3 kommentarer:

 1. Hejsan


  Jag har också WF i min mobil. Det kommer fram vid "ingetattgöra" stunder....haha. Håller med, dykler upp en massa ord man aldrig hört. Så är det härligt när mn får grymt med poäng för ett ord man lyckats komma på....

  ;)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också WF kanske vi ska spela med varann? Jag heter Mimsan20 så det är bara att plinga på. Tack för fina kommentaren. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Om det är någon fler som vill spela med mig heter jag Katolo72 :O)

  SvaraRadera