Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 8 februari 2013

I går varken ville eller orkade jag vara så där effektiv som jag brukar vara de flesta andra dagarna. Jag har nog en liten förskylningsbacill i kroppen.
Jag var ledig i går och i stället för att åka och träna så tog jag en promenad. Solen sken så underbart och det var -11 grader. Jag blev lite frusen, men det var ändå skönt att komma ut och få frisk luft.

På bilden ser du slalombacken här i Strömsund. Förra lördagen var den öppen från kl 12-24 och besöktes uppskattningsvis över 80 personer. Barnen tycker det roligt att åka där trots att den är kort och bitvis ganska brant. Det sköts ideellt av föräldrar och är öppet minst 2 kvällar i veckan och en dag på helgen beroende på om det finns någon som kan sitta där.
Det är ju så otroligt vackert ute nu. Solen gör verkligen underverk på både människan och  naturen. Som bara när det gnistrar i snön.

Som omväxling ska jag jobba helg (med lite ironi) Det blir lite ofta att jobba varannan helg som det har blivit nu. Dessutom jobbade jag förra söndagen också så då kanske du förstår hur jag tänker.
Jag tycker verkligen om mitt jobb. Jag tänker ofta på samtalen jag har med gästerna på Gästis. De berikar mig med så mycket positivt och många härliga skratt. De är tacksamma och jag bidrar mer än gärna att uppfylla deras små men ändå viktiga önskningar. Det är allt från att göra fothus på kvällen när de ska sova, rätta till kudden, sitta och prata en stund, ta en promenad och duscha dem. Det känns meningsfullt.

Önskar dig en skön helg.
:O)

5 kommentarer:

 1. Ha en fin fredagskväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Tack för gullig kommentar.
  Du skriver så fint om din "gäster" - de har tur som har dig som är så omtänksam!
  Trevlig helg och kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! tittar in för att önska dig en fin helg..det blir jobb för mig med.. tycker var tredje räcker gott o väl,men förstår att du pusslar för att få till ledighet som stämmer med barna?! ha det så gott kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Mm, det är verkligen helt magiskt vackert ute nu... Kul att du har ett bra och givande jobb... Verkar som om du ger en del också... Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart vännen, att du trivs med ditt jobb!! Tänk så viktigt det är!!
  Troa även..att du är fantastisk på det du gör..och att du passar så bra..för ditt jobb!!
  Krya på dej..och var rädd om dej!!
  Kram Annika

  SvaraRadera