Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 11 januari 2013

Här skiner solen just nu och det är - 15 grader. Det gnistrar i snön på taket mitt emot mitt hus så vackert. Jag har en jobbarhelg framför mig. Innan dess ska jag åka och träna. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag har skapat detta behov. Jag mår så otroligt bra av det och det bästa av allt är att jag har inte haft ett enda ryggskott eller haft ischias sedan jag gick Hälsan rehab hösten 2008. Det var det bästa jag kunde få göra. Jag saknade i stort sätt helt stabilitet i kroppen. Jag kunde inte sitta på en pilatesboll ens. Tänk vilken lycka när jag kunde det, efter 7 veckors lång och ganska hård träning. Jag önskar att det var fler som fick den möjligheten och att fler insåg fördelarna med att träna. Vad många som skulle slippa värk i bla rygg, nacke och axlar då. Egentligen så blir alla olika behandlingar värdelösa/bortkastade. Det blir bra för stunden och sedan är det samma sak igen efter ett tag. Det hjälper inte heller att gå ut och gå med hunden, som många tror, tyvärr. Jag tror på en kontinuerlig och varierande träning. Varvat med ute och inomhusträning. Och det viktigaste är att hitta en träning som fungerar just för dig. Det kan ta ett tag att hitta den/det men det är värt all möda i världen. Sedan tror jag på ett sunt tänkande när det gäller maten. Inte för stora portioner, en portion vid varje måltid och inte ta om bara för att det är gott. Då kan man äta vad som helst och dessutom unna sig något gott i bland. Jag mår bra och jag ska fortsätta med det. 
Trevlig helg!
:O)

3 kommentarer:

 1. Jag tror på dig, det med träning, absolut det bästa, har själv lite svårt att träna så, men går mycket istället, så allt som har med motion att göra är bra. Ha en fin helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!!
  Härligt när man hittar sin egen träningsmetod!
  Jag älskar ju löpning..men har inte haft den minsta lust..på flera månader!! Ändå..behöver jag ju det..för att min onda kropp, skall må bättre! Men men..kommer väl en dag..då jag ger mej ut igen!!
  Härligt att du mår bra!!
  Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. En nattlig hälsning bara!
  Kram

  SvaraRadera