Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 23 januari 2013

Hur gör du för att fånga dagen? 

Tar du tillfället i akt?
Är du impulsiv eller har du svårt att bestämma dig?
Jag tycker att jag är ganska duktig på att fånga dagen. Det är sällan jag låter tiden gå till spillo. Jag utnyttjar tiden på ett tillfredsställande sätt. Och då kan jag unna mig att sitta en stund framför tv´n på kvällen och känna mig nöjd.
Har jag en ledig dag som i dag tex. så kan jag vara seg i starten, Jag tycker om att sitta vid datorn, äta frukost i lugn och ro och lyssna på radion. Men sedan när jag väl kommer i gång så kan det hända mycket på kort tid. Jag tränar på Hälsan en gång i veckan. Det är liksom ett måste. Jag planerar alltid för att få in träning i min annars ganska hektiska vecka. Att säga att det inte finns tid att träna är för mig skitsnack. Det handlar i stort sätt bara om viljan. Jag vet att det kan finnas andra orsaker också men, just tiden köper jag inte. Vi har lika mycket tid på dygnet att förvalta på bästa sätt. Måsten har vi alla.

I går efter arbetet hade Tomas middagen klar, vilket jag verkligen kan kalla lyx. Och dessutom hade han köpt en bukett tulpaner (som jag älskar) som stod på bordet. De är så där underbart krispiga när de är som färskast. Sedan tog vi en promenad. Och som ett bra avslut på en redan bra dag åt vi en semla och tittade på en film som Tomas hade hyrt.
Jag Älskar Tomas!!!
Han berikar mitt liv.
Han gör mig glad och lycklig. 

Jag kan uppskatta det lilla, och det är jag glad för att jag kan.
Jag velar sällan. Jag har svårt för folk som inte kan bestämma sig. Jag kan bli riktigt frustrerad när jag inte får tag på folk Jag vill ha svar NU! helst i går, typ.
Jag har så mycket vilja, det enda som sätter käppar i hjulet för den är ekonomin. 
Har jag bestämt mig för något så driver jag till 99,9% alltid igenom det.
Det sitter aldrig fast.
  :O)

6 kommentarer:

 1. Du låter verkligen lycklig vännen : ) Är glad för din skull och för att du träffat någon som du kan slösa kärlek på. Ha det gott, kram <3
  /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena :O) det är väl härligt att vi kan glädjas med varandra. Tack för att du finns i mitt liv. Kram Katarina :O)

   Radera
 2. Underbart inlägg...!!
  Jag fångar verkligen och tar vara på varje dag!!
  Sen kan jag ha svårt att bestämma mej ibland..gäller framför allt när jag ibland skall köpa kläder..:)
  Ja tänk så mysigt att komma hem..och få sätta sig till dukat bord..sedan dessutom få blommor..underbart!!
  Ha en fortsatt mysig kväll, vännen!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är verkligen duktig på att fånga dagen Annika :O) Är så glad att du läser och kommenterar så flitigt. Kram Katarina :O)

   Radera
 3. Hej Katarina.. Så härligt inlägg... Och visst är kärlek härligt<3 jag själv är nog den bestämda typen för det mesta... Säger ofta det andra tycker.men fick väldigt bra kredit för flera saker på lönesamtalet förra veckan! Sånt känns riktigt bra. Kram Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. :O) Jag förstår känslan av att ha gjort bra i från sig, helst i ett sådant sammanhang. Man blir nästan euforisk. Tack för att du läser och kommenterar så flitigt :O) Kramar Katarina.

   Radera