Leendet du sänder ut vänder åter till dig




söndag 20 januari 2013

Äggtoddy

Det blev en äggtoddy efter några timmar i slalombacken i går.
Vi vispade 8 äggulor och 8 msk florsocker. Sedan blandade vi det (ca 2 dl. var) med rom (Ron barcelo), efter smak, jag hade 4 cl och tyckte att det var alldeles lagom mycket smak medan Tomas hade 5 cl.
Sedan för att få den lite varm slog vi på en skvätt hett vatten efter Bengt Frihtofssons recept.
Barnen tyckte det också var gott med äggtoddy, dock utan rom.
:O)

Ha en skön söndag!

5 kommentarer:

  1. Ha en fortsatt fin söndag!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Önskar dej detsamma, vännen!!
    Kram Annikia

    SvaraRadera
  3. Värmande o stärkande ;))) ha en fin kväll <3 kram Jessica

    SvaraRadera
  4. Har inte smakat äggtoddy sen jag var barn och då förståss utan rom men nu som vuxen kan jag tänka mej det är rikitigt gott med rom i. Vad härligt det låter med slalom med. Kram Katta

    SvaraRadera
  5. Den arbetskamraten måste se kul ut!
    Jag måste erkänna att äggtoddy har jag aldrig smakat.
    En fin tisdag önskar jag dig!
    Kram

    SvaraRadera