Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 13 augusti 2012


Jag har inte fotat så mycket på sista tiden (av förståeliga själ) men häromdagen när jag var ute på en morgonpromenad så la jag märke till den här gamla bubblan som stod i höggräset intill en gammal lada.
Det dröjde inte länge förens jag tog en promenad igen och då med kameran i fickan. Bilden blev något suddig tyvärr, jag har inte lärt mig hur den nya kameran fungerar, så jag hoppas att du har överseende med det.
Jag tyckte att det var ett lite extraordinärt fotoobjekt.
:O)


6 kommentarer:

 1. Ett gammalt bortglömt vrak som har gjort sitt.Det påminner om den syn som en del har på gamla människor som får sitta bortglömda och nerkissade på de äldreboenden där både personal och närstående saknar emotionell känsla och medmänsklighet.

  I dag på min cykeltur vet jag inte hur många bilvrak jag kunde räkna till som "Pryder" tex vägen ner mot U-fors.Det ser rent ut förskräckligt.Jag fattar inte att man vill ha det på detta viset.Det är rena skrotupplag!Sedan visar det också människans slit och slängmentalitet.Synd bara att man ska behöva se det!
  Bilen som du fotat skyms dock en hel del och tur är väl det men den har sett bättre dagar och man kan ju undra vad den varit med om i sitt tidigare liv!


  SvaraRadera
 2. Hoppas du trivs i nya lägenheten och att saker och ting börjar "landa". Starkt att du är så ärlig och gör det som du känner blir rätt för dig...Det är härligt med kärlek!! Jag kan inte kommentera jämnt för datorn är lite knasig men jag brukar läsa hos dig... KRAM

  SvaraRadera
 3. Kikar in..bara för att önska dej en underbar dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka!hoppas att det går så bra det kan för dig/er antar att det är mycke att fixa o greja med i allt det nya!kram på dig Jessica

  SvaraRadera
 5. Den ser bortglömd och så ensam ut där den står.
  Ha det bra!
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 6. Ha en fin fredag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera