Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 23 mars 2012

Jag måste ju få skryta lite om att vi faktiskt också har några vårtecken här uppe i Jämtland.
De är inte många än, men så varmt välkomna. 
Videkissarna är ju så söta och mjuka, och fina att titta på.
Plusgraderna och blåsten har gjort underverk på snön.
Och därmed kommer oönskade saker upp, som gömts under snön under vintern. Visst är det bekvämt att slippa bära hundbajspåsen, burken eller flaskan några meter till nästa hundlatrin eller sopkorg, och utan en tanke på att det faktiskt blir någon annan som får städa efter dem. Undrar om de tycker att det är lika trevligt att sicksacka mellan bajshögarna och skräpet? 
I morgon ska Petter, Elias o jag åka till Bydalen och åka slalom. Det är slalomklubben som ordnar en bussresa dit. Vi åker redan 8.30 så jag ska förbereda det mesta i kväll. Bydalen är ett nytt ställe för mig. Vad jag förstår så är det fler nedfarter än två, så risken är stor att vi kan tylla bort oss bland liftar och nedfarter. Men kul ska det bli. Och bra väder vill vi självklart ha.
Vad ska ni gör i helgen?
Önskar er en finfin helg.
:O)  

2 kommentarer:

 1. Åh, nu har jag läst ikapp lite hos dig... Håller med om att det är härligt med vår och att det smutskastas för mycket. Egnetligen är det rätt pinsamt att vuxna människor funderar hur mycket som helst över saker som melodifestivalen och människorna där... Kanske läge att engagera sig i något annat, världsfreden, miljön eller nåt ;-). Och vad härligt att det kanske finns fler som Moa (även om det förstås inte finns fler som är precis som hon :-)) KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!!
  Hoppas att ni får en underbar dag!!!
  Här är det ännu så länge dimmigt....lilla mamma och jag skall ta en fika på stan idag..alltid mysigt!!
  Ha det så bra!!! Kram Annika

  PS håller med dej om hudbajset..blir tokig!!! Ligger överallt...:(

  SvaraRadera