Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 21 mars 2012

Det är alltid roligt att få besök av Mr/fröken ekorre. Den är väldigt kvick och otroligt ivrig att få i sig mat. Tyvärr blir bilderna lite suddiga eftersom de är tagna genom köksfönstret.
I går fick jag massor gjort. En sådan där dag då det i stort sätt bara flyter på med allt och det känns som himla gött.
Bla. bokade jag flygbiljetter och hotell till mig och Moa till i maj då vi ska åka ner till Stockholm och titta på De tre musketörerna på Stockholms statsteater. Jag har länge velat åka ner och titta på min "gamla" klasskompis Johannes Bah Kuhnke som är skådespelare. Han har bla. medverkat i tvserien Äkta människor där han spelade huboten Rick. Det ska bli så grymt roligt.
Jag överrskade Moa med detta i går och hon blev så glad. Det känns så skönt att få göra något alldeles extra för henne som får vara med om alla ingrepp, och gör det så fantastiskt bra.
Så för att nästa operation inte skulle krocka med Stockholmsresan så ringde jag till Umeå på handkirurgen och ordnade så att den operationen blir den 15 maj.
Som grädden på moset var jag bjuden på lunch hos en god vän i går som var väldigt trevligt. Sedan åkte jag på vattengympan, och det är ju aldrig fel.
Kvällen avslutades med ett nattvandrarmöte.

Jag har ett litet problem här på bloggen. Jag kan inte gå in och ändra/justera mina blogginlägg. Jag har sett att jag har sluntit på tangenterna och skrivit lite för fort så jag har gjort ett par tre stavfel. Men jag kan alltså inte fixa till det, än. Hoppas att det ordnar sig snart.

I dag och två dagar framåt ska jag "gästspela" på min "gamla" arbetsplats Granbacken. Det ska bli riktigt riktigt roligt att träffa alla boenden och arbetskamrater igen.

Det känns som blåsten har blåst liv i mig och allt känns bara så bra som det kan bli.
:O)

4 kommentarer:

 1. Godmorgon vännen!!
  Kan tro att Moa blev glad!! Så mysigt att bara ha mor och dotter tid!!
  Underbart "husdjur"..:) du har..!! Tänk så sluga dessa små ekorrar är....!!
  Önskar dej en fortsatt underbar dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig resa ni har att se fram emot <3
  Sedan tycker jag inte att några stavfel gör något - det går ju att läsa ;-)
  Kram på dig!
  Towa

  SvaraRadera
 3. Så skoj att åka till stockholm o gå på teater! härligt med våren som är i antågande!kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Härligt när livet är på topp!

  SvaraRadera