Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 3 november 2011

Jag måste nästan nypa mig själv i armen, för det känns som att jag fortfarande drömmer.
En dröm har nämligen gått i uppfyllelse.
Jag tar det från början.
För ett bra tag sedan fick vi som är fast anställda i vård och omsorgsförvaltningen internt anmäla vårt intresse till ett kortidsboende, som ska heta Gästis. Jag nappade så klart och sedan har tiden gått och jag har inte tänkt så mycket på det, mer än när vi ska få höra något, vem eller vilka som ska få jobba där.
Förra måndag blev jag uppringd av kvinnan som har fått chefsjobbet. Hon frågade mig om jag fortfarande var intresserad och undrade om jag ville börja jobba där i så fall.
Givetvis var jag intresserad. Jag blev både överrumplad och överraskad. Det kom så plötsligt. Och efteråt blev jag t.o.m lite skakis. I måndags ringde hon igen och bjöd mig till ett möte som jag var på i går em. Vi träffades i lokalerna där själva boendet ska vara, och det kommer att bli jättemysigt och hemtrevligt när det är i ordningställt. Vi är 3 st. som tillsammans med chefen i första skedet ska hjälpas åt att ställa i ordning allt det praktiska. En av de andra två träffade jag i går och vi känner varandra, men har aldrig arbetat i hop. Det känns jättespännande. Det tar nog ett tag innan jag riktigt har förstått det och smält det. Det är minsann inte varje dag jag byter jobb.
Det känns som ett nytt kapitel i mitt liv kommer att ta form.
Jag ska ringa in måndagen den 14 november med röd penna.
:O)

7 kommentarer:

 1. Jag gläds med dig ska du veta !
  Detta är livets ljusa sida , må det också bli som du hoppas . Det är ju i alla fall ett bevis på att de tycker att du passar för jobbet .
  Grattis !

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Är såå glad för din skull!!
  Förstår att det kan vara lite pirrigt..men så kul att få vara med från början!!
  Kommer säkert att bli jättebra!!
  Önskar dej en fortsatt underbar dag!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Tusen grattis kramar till dig! Önskar dig all lycka till det nya jobbet! Du kommer passa så otroligt bra =) Jag är SÅ glad för din skull! Puss och kram från Linnea

  SvaraRadera
 4. Åhhh, så roligt! Grattis, grattis, grattis!!!!

  SvaraRadera
 5. Grattis till nya jobbet. Vad roligt att vara med från början där med att ställa i ordning och ni alla börjar från start där *ler*. Livet kan verkligen vara spännande :-).

  Självklart är det inte acceptabelt att man köper ut alkohol och tobak till sina barn eller ens tillåter att dom nyttjar det.

  Önskar dig en fin helg

  kram
  strömma

  SvaraRadera
 6. STORT GRATTIS Katarina:O)
  Alltid bra och roligt att få en förändring i livet och i Strömsund så vimlar det ju inte av jobb,så vilken underbar chans!!!!
  Kul att få vara med från början och ha en chans att få påverka,det är härligt!Fira ordentligt och njut av att DU är utvald:O)
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Jag tackar och bockar så hjärtligt. Jag blir så glad för alla era vänliga kommentarer. Kramar till er alla :O)

  SvaraRadera