Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 20 oktober 2011

I år har jag för en gång skull legat ett steg före och köpt vinterskor på Granngården, till alla tre barna i god tid, innan snön kommer, och kylan biter i. Och jag hade så tur för jag hittade precis rätt storlekar.
I vanliga fall brukar jag vänta längst in i det sista, och så står jag där med "skägget i brevlådan", och blir lika överraskad varje år. Och av erfarenhet är det flera som gör som jag, och så rusar alla till affären, och just de storlekarna som jag ska ha är slut. Men inte i år. Det känns så gött.
Och Moa har en ny vinterjacka som bara hänger och väntar på att användas.Jag kunde inte motstå att byta bloggbakgrund i dag när jag hittade den som ni ser på er datorskärm just nu. Det har ju faktiskt inte hunnit bli vinter än. Jag hoppas att ni har överseende med det, och att ni tycker om den lika mycket som jag gör.
Jag var inte riktigt bekväm med den förra bloggbakgrunden.
:::::::::::::::::::::::::
Det är roligt att gå på utveckligssamtal när läraren säger att hon inte är det minsta orolig för Petter.
:O)
 


4 kommentarer:

 1. BRA där!!!! Du har lärt av misstagen;);) Tyvärr har inte jag det!
  Dom där vinterskorna ser riktigt varma och gosiga ut! Men det är väl såna där allvädersstövlar va?

  Så kul att få läsa om alla företag där hos er:) Verkar vara många mansdominerade branscher, eller hur! Men sååååå bra att dom finns så man kan bo kvar där man bor!!!

  Jag gillar ju vintern så din nya bakgrund är toppen!

  Jättefina bilder du lagt in här på sidan. Jag gillar allra bäst den med den rostiga cykeln och jordkällaren:)

  Grattis till en bra unge till....Petter alltså:)

  Må så gott!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Eva! Beskrivningen av skorna är att det är en värmestövel.
  De företag som jag nämner är vad jag förstår mansdominerade, men det är bra att de är kreativa och de flesta är säkert tunga arbeten.
  Kul att du gillar bakgrunden och bilderna :O)
  Ha det gott och sköt om dig :O) Kramar i massor till dig Eva.

  SvaraRadera
 3. Många vackra kort och bakgrunden passar perfekt nu !
  Träning ger färdighet vad gäller att lyckas med tydliga , klara foton samt naturligtvis ha "öga" för vad som kan göra sig bra i bild !
  Vi bor ju i kommunen som har FEM årstider bara det är ju speciellt ! Tips , fota den skylten också . Det blir en bra överskrift till sammanfattningen av ditt Strömsund !

  SvaraRadera
 4. Tack så hjärtligt :O) Vad glad jag blir. Jag tror att jag redan har kort på den skylten :O) jag ska leta i gömmorna/arkivet. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera