Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 7 september 2011

Regnet har fortsatt att ösa ner. Jag har kännt mig trött och seg ända sedan jag slutade jobba kl 13 i dag. Jag har trott och hoppats hela em och kvällen att regnet skulle ge med sig så att jag skulle kunna ta en promenad, men till slut blev suget efter frisk luft för stort så jag klädde på mig och gick ut ändå. Fy vad mörkt det var, och knappt en människa ute. Men nu sitter jag torrt till och dricker mitt livselexir, i kväll blev det brunkullante. Jag brukar varva mellan det och svartvinbär, och för tillfället har jag även ett te från JoJo som heter Springtime Sea. Det är ett svart te med solrosblomma, äpple och körsbär.
Det är avkopplande att dricka te på kvällen. Även om jag måste springa en extra gång på toa på natten, så gör jag det så gärna.
Det som är lite speciellt just för i kväll är att jag sitter uppe alldeles solo allena, och det är så skönt. Det händer inte ofta, och just därför är det extra lyxigt. Alla andra har nämligen gått och lagt sig.
Elias hade ingen feber i morse, så då tyckte jag att det var dags för honom att gå till skolan. Hans allra första dag i åk. 1. De började dagen med utedag.
Lapparna från skolan har redan börjat trilla in, om både det ena och det andra. Vi ska tex. vara extra uppmärksamma på löss.
Till middag blev det fläskpannkaka med hjortronsylt, som jag hade längtat. Tyvärr är barnen inte så förtjust i fläskpannkaka, så det blir inte så ofta, men någongång måste jag också få bestämma.
Sedan tog jag itu med något som jag har tänk göra i många ååååår, men som inte har blivit av.
Jag har gått igenom 3 år av barnens liv i fotografier på datorn, och nu har jag skickat efter 108 kort. När de kommer ska jag sätta in dem i album, och sedan får jag gå igenom 3 år till....
Vissa saker sitter verkligen långt in i ven. Man får liksom inte tummen ur helt enkelt. Men nu ska det bli andra bullar.
Oj Oj Oj vad jag skriver. Hoppas att jag inte tröttar ut er. Det bara flyter på skrivandet.
I går blev jag så otroligt glad. En god vän till mig kom förbi med en blomma till mig och en tidning med två bilar i till Elias, för att hon tyckte att Elias behövde muntras upp efter alla dagar som han var sjuk. Tänk vad sådant kan sätta guldkant på tillvaron. Hon sa att hon ville så gärna göra det, och då gjorde hon det.
Det är äkta.
:O) 
P.S Jag fick veta nu i kväll på Mitt Nytt att det har tagits beslut om att vi ska få fortsätta äta vår högt älskade surströmming. Ta mig sjutton så skulle jag egentligen skåla i champange, men det får bli en annan gång.
GOD NATT!!!

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Klart jag inte tröttnar på att läsa vad du skriver!!!
  Såå skönt att Elias är frisk!!
  Ja du det här med fläskpannkaka..haha..känner jag igen.
  Men numera äter jag det precis när jag vill...hihi
  Önskar dej en fortsatt mysig dag!!!
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 2. Champagne och surströmming ihop vore kanske en hit ;D Vad skönt att din son är frisk och fått börjat skolan nu, ja mycket lappar om allt möjligt blir det när skolorna startar. Min son hade dessutom inbrott i sitt skåp den här veckan så det är inte bara roligt hela tiden. Kram Katta

  SvaraRadera