Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 18 september 2011

Gissa om jag kände mig extra lycklig i går morse, när jag vaknade och kände att jag hade kryat på mig så pass att jag kunde åka till Örnsköldsvik som planerat. Det var som att vinna på lotto. Jag och tre glada och förväntansfulla tjejer rullade härifrån vid 9 tiden, solen sken och förutsättningarna för att det skulle bli en kanondag var stor. När vi kom fram till Örnsköldsvik bjöd Mimmi på goa mackor med varm dryck, och vi satt nere vi sjön, bredvid Fjällräven center och pratade.
Kl 14 var det då dags för dagens höjdpunkt, och som vi alla hade sett fram emot så mycket. Äkta turkiskt bad. Vi fick börja med att sitta en stund i ett helkaklat, varmt rum. Sedan fick vi helkroppspeeling som hette duga. Där skulle minsann inget gammalt skinn sitta kvar. Efter det blev det tid för en stunds relax, innan helkroppsmassagen. Och sist blev vi tvättade från topp till tå.
Kortet ovan föreställer mig inskummad innan tvagning.
Efteråt gick vi och åt en helt underbart god middag på O´Learys innan vi åkte hem, påfyllda med massor av positiv energi.
Och tänk vad många samtalsämnen vi hann avhandla under dagen. Fyra pratglada fruntimmer som vi är.
TACK! Mimmi, Towa och Maria för en helt fantastiskt trevlig och rolig dag.
;O)

6 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag! Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Sä härligt det låter! Skönt att kunna unna sig ngt sådant här ibland. Är verkligen livskvalitet..och sådant man lerver på länge..:)
  Sen det här med att umgås med goda vänner..äta gott..och prata..och prata!!
  Önskar dej en fortsatt underbar dag!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Ha ha, jasså det är du som gömmer dej i dimman där ;D Ser ut som ni haft en riktigt härlig dag. Kram Katta

  SvaraRadera
 4. Det är du som ska ha TACK Katarina!! Jag är så glad att du tänkte på mig då du skulle boka 'Hamam-dagen' i Ö-vik :o)) Dagen var fantastiskt trevlig, härlig och rolig och det var så kul att få vara med er och 'surra' lite ;o) Stort TACK till Mimmi också för 'go-fikat' hon ordnat åt oss!!
  Sköt om dig så hörs vi!
  Kram
  Towa

  SvaraRadera
 5. Men, vad ni är duktiga! Lät verkligen som en kanondag.

  SvaraRadera
 6. Tack själv goa Katarina! Och tack Towa å Maria för glatt och trevligt sällskap!Kram Mimmi

  SvaraRadera