Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 5 maj 2011


Ja ni ser ju själv.
KAOS!!!
Egentligen är det ju lite skämmigt att visa upp, men det kan kanske få någon av er att känna, i alla fall lite grand...
ÅH! det finns fler än vi.
Det är så enkelt att ha ett ställe att bara hiva allt det som man har ett akut behov av få bort från golvytan, skridskor, hjälmar, väskor etc.
Men så kommer det en dag då man har fått nog av att gå och titta på det där, och tänkt att jag skulle ha....
Vi har röjt där några gånger, men aldrig tagit steget till att slänga.
Men i går gjorde jag det.
Jag kunde sakta men säkert arbeta mig inåt. Jag fick ta till med sopsäckar för att överhuvudtaget kunna slänga alla förbrukade skor som låg i väskor och påsar. Skor som vi skulle ha slängt för länge sedan, men har trott att de kanske kunde vara bra att ha någon gång. Dum som man är. Sedan fyllde jag en annan sopsäck med kläder. 4 cykelhjälmar .....
Jag kunde aldrig tro att det var så tillfredsställande att få slänga. Men det var verkligen behövligt, för det gick varken hitta något eller komma åt det som låg längst in.
Och vi har ju liksom inget val, det måste köpas nytt när det är urvuxet och förbrukat. Och det där med att laga något som är trasigt, näää, jag tror inte det.
Jag känner mig så NÖJD!
:O)


8 kommentarer:

 1. Tog du inget kort på hur det ser ut nu när det är rensat ?? vill se...

  Kram Syss

  SvaraRadera
 2. Åh va härligt att det finns fler som har det så där :) !!! Jag har en skrubb i hallen som är både förråd, garderob och städskåp så där är det inte ofta som vi kan gå in. Jag blev så peppad när du skrev på fb häromdagen så jag tog mig i kragen och slängde och rensade upp ordentligt så nu kan jag gå in igen :D !!!!! Så tack för din inspiration, utan den så hade det nog fått vara ett tag till !!!! Vill ju se ett efter kort oxå :)

  Ha en bra helg !!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men Katarina! har du smyg fotat hos oss!! ha ha..ha en trevlig helg:)Mimmi

  SvaraRadera
 4. :O) Jag har inget efterkort, det är ju en hel del kvar där inne trots allt, men det är huvudsaken att jag har fått rensat bort och gjort lite mera plats för det som ska vara där :O) Ha en riktigt skön ni med. Kramar Katarina :O)

  SvaraRadera
 5. Blev oxå inspirerad av att rensa å städa upp lite.. :) blir ju lite grejer när man har en hel källare att stoppa saker i.. men jag älskar att slänga saker.. tur är väl det.. ;) ibland kanske man slänger för mycket.. men men.. ;)

  SvaraRadera
 6. Kul att jag kunde inspirera er :O) Kram!

  SvaraRadera
 7. Hm mina kommentarer försvinner. Själv har jag utlyst maj till städmånad, men jag ser att du redan ligger milvis före mig!

  SvaraRadera
 8. Nja milvis vet jag inte, det finns massor kvar att ta i tu med, men jag är i alla fall på god väg. Det ska finnas tid, ork och inspiration också :O)

  SvaraRadera