Lägg gelantinbladen i kallt vatten Koka upp grädde och socker. Krama ur gelantinbladen och rör ner i gräddblandningen. Rör sedan ner saffran och vaniljsocker. Häll upp i glas och ställ direkt in i frysen eller kylskåpet. Om du har ställt in det i frysen, ta fram det minst en timme innan servering. Bör stå minst 4 timmar i kylskåpet MUMS!!! I Love It :O)
Ibland beter sig den här bloggvärlden lite underligt, Jag var här hos dig igår och kommenterade men skumma saker hände. Nu när jag kommer tillbaka är min kommentar borta. Hursomhelst så har jag kopierat både pannacottan och din after-eight-kaka och ska inom en snar fratid testa båda två..
Jag håller med , det smakar superbt ! Därtill en god kopp te´! Mer kan man inte begära just då !
SvaraRaderaNä det är så sant som det är "sagt" :O)
SvaraRaderaIbland beter sig den här bloggvärlden lite underligt, Jag var här hos dig igår och kommenterade men skumma saker hände. Nu när jag kommer tillbaka är min kommentar borta. Hursomhelst så har jag kopierat både pannacottan och din after-eight-kaka och ska inom en snar fratid testa båda två..
SvaraRaderaKram Maidi