Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 30 april 2011

Påsklov

För att göra påsklovet lite speciellt åkte hela familjen till Sundsvall i onsdags. Vi stannade för på Birsta city och Ikea och shoppade, vilket blev som triss i ess när de fastnade för lika tröja. Och eftersom de hade skött sig bra i bilen väntade även en belöning, ett Lego starwars III spel till Xbox 360. 
Efter lyckade inköp åkte vi till hotellet, där det serverades middag, kassler och ris, något som gick hem hos oss alla.
Målet med torsdagen var Himlabadet. Barnen fick presentkort av moster med familj i födelsedagspresent i fjol, så det kom mycket väl till pass. Det var mycket behändigt uttänkt då man kunde ladda armbandet med pengar för att slippa hantera pengar när man ville köpa någonting att äta.
Eftersom det var påsklov fick man prova Surfstreamen gratis, och det gjorde vi, men det gav mersmak så Moa och Petter ville testa lite mera. Det var inte så lätt som det såg ut att hålla sig kvar på vågen. Men övning gav färdighet.
Elias blev inte lika begaistrad över surfstreamen, han var antagligen lite för lätt, men det fanns någonting för alla åldrar, och mycket att utforska. 
Petter lyckades få in rätta knycken och surfade glatt på vågen.
Och Moa höll sig kvar riktigt riktigt länge.
Det blev en lyckad dag och minisemester. Ett enkelt och roligt sätt att umgås hela familjen.
:O)

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig och bra påsklovsutflykt!!! Vad ni kan. Vi är så klena på sådan idéer, och nu är det hur som helst svårt att åka från gården allihopa mer än över en dag. Men jag låter mig inspireras och sparar det till framtiden.

  SvaraRadera
 2. Såå härligt ni ser ut att haft det!!
  Ha nu en forsatt underbar Valborg och 1:a maj!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hej Katarina!
  Vilket häftigt bad! Har aldrig sett något sådant någon annanstans. Personligen gillar jag inte badhus men barnen hade definitivt gillt detta. Nu är barnen stora, men barnbarnet hade nog inte sagt nej till detta.
  Mysig blogg du har. Ska kolla in dina recept. De verkar lovande.
  Kram Inger

  SvaraRadera