Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 13 mars 2011

Söndagar när jag inte jobbar brukar jag oftast städa, tvätta, vädra sängkläder, plocka och ta en promenad. Så även denna söndag.
Det är skönt att ha sådant gjort innan det blir en ny arbetsvecka.
Hela den här veckan har i princip varit vigd till barnen. De har fått göra en massa roliga saker.
I går åkte vi till Ålåsen, en liten by i Krokoms kommun, och åkte slalom med Maria och hennes barn. Vi uppskattar verkligen slalomåkningen, och barnen kommer otroligt bra överrens och har så roligt tillsammans.
På kvällen tittade vi på mellofinalen. Eric Saade var inte en klar favorit för mig, men han har kanske det som krävs för att ta sig vidare till eurovisionfinalen i maj.
Det ena röstningsprogrammet avlöser det andra. Det kan bli lite mycket av sådana tycker jag. Men det är tur att man har valmöjligheten att avstå från att rösta.


Just nu njuter jag av stunden som är. Jag har fått en stund för mig själv här hemma.
Det blir inte så mycket av den varan. Visserligen får jag tid i bland på veckorna när barnen är i skolan, men jag är inte den typen av person som lägger mig och vilar eller sätter mig och tittar på tv mitt på dagen, utan passar på att tex. träna odyl. Jag har liksom inte den ron att bara ta det lugnt på dagtid, det tillåter jag mig själv på kvällen i stället.
Tågbiljetterna till Ullared t & r är äntligen bokade, efter många om och men. Det är alltid roligt att ha någonting att se fram emot och ha mål med/i livet. Nu siktar jag dit....
Moa blev eld och lågor när jag talade om att hon ska få följa med till Ullared.
Sommaren är oplanerad än så länge. 6 veckor ska jag i alla fall vara ledig.
KRAM!
:O)2 kommentarer:

  1. Visst är det skönt att få vara alldeles för sig själv ibland. Jag brukar också utnyttja den tiden till sådant som inte blir gjort när alla är hemma.
    Ullared satt vi precis och tittade på på 5:an.

    Kram Maidi

    SvaraRadera