Vispa i hop ägg och socker poröst Blanda därefter i de andra ingredienserna. Grädda kakan i en smord och bröad form 200 grader i ca. 35-40 minuter. Smält under tiden ingredienserna till glasyren i en kastrull. Slå på den heta glasyren när kakan tagits ur ugnen. Strö över koksen. Låtkakan kallna. GÖTT! gärna med en gräddklick :O)
Smaskens såg denna ut, dags för en fika snart känns det som ;-) Kram och Puss på nosen min vän Mia
SvaraRaderaOj, så smarrigt, ser farligt god ut!
SvaraRaderaMvh
Frida
Ser att jag missat en hel del här hos dig men veckan har varit fylld av arbete så bloggandet har fått vänta.
SvaraRaderaTack för receptet på den smarriga kakan.
Kram Maidi
Här blev det blåbärspaj när vi fick oväntat men välkommet kaffe-främmande :)
SvaraRaderaHär är en till brunkulla som också älskar choklad och allt gott som man kan göra med den råvaran.
SvaraRaderaOj vilken frestande god kaka.
SvaraRaderaJag kom till Flata runt halv tio på förmiddagen och åkte hem fyra. Var bara en sväng vid Simons och sen på andra ställen.
kram från en som är slö med bloggandet nuförtiden
strömma
Vad gott med blåbärspaj Anneli :O)
SvaraRaderaKarin W! Vad roligt att du har hittat hit till ming blogg. Jag har flera recept under etiketter som du gärna får ta en titt på :O)
Kakan fick gott betyg av barna, helst av Petter som gillade kaffesmaken i glasyren.
Sköt om dig Strömma :O)
Kramar till er :O)
1 1/2 dl. bakpulver låter lite väl mycket
SvaraRaderaVarning!! Ska väl vara 1,5 tsk bakpulver. 1,5 dl låter som man skulle få jävligt ont i magen!
SvaraRaderaTänker detsamma!
Radera