Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 10 juli 2010

Välkommen till...

Du tar till höger i Hallviken mot Håxåsen (6 km.)
En by med två hus mitt i skogen.Där har Björn och Carina världens coolaste och häftigaste sommarcafé i westernstil,
på lördagar mellan kl. 12 och 16.
De har verkligen förverklat sina drömmar precis som det står på skylten.
Här skulle sheriffen ha suttit med geväret i handen, men honom hittade vi på ridplanen på en av sina hästar som han tränade.
Snålvattnet rann när vi såg alla dessa läckra kakor och pajer. Jag åt av 8 sorter. Mer gick det bara inte få ner även om jag gärna hade velat smaka av alla.

4 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket för titten hos mig. Jag har varit inne här hos dig många gånger förut för jag har en liten förkärlek till Jamtskor.
  Vi drar själva upp till Jämtland nu på Torsdag.
  Vi har en liten stuga där uppe som min pappa byggde när jag var barn och där är vi varje år i ca 2 veckor.
  Du det här stället i vilda västern-stil låter spännande så det kanske får sig ett besök.
  Ost och vilt finns kvar hoppas jag men korven jag älskade som barn finns inte längre för receptet tog mannen som gjorde den med sig i graven sägs det.
  Sicken abborre Petter fick upp då!!!
  Mums!

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Hej Katarina!
  Så himla trevligt att du och de dina tittade in till oss på sannaflokälen...vicka superfina bilder du tog här, ser ju mysigt ut. Man ser inte det riktigt eftersom man knaller runt här hela dagarna. Hjärtligt välkomna tillbaks// Carina & Björn

  SvaraRadera
 3. Tänk så många fina ställen det finns att besöka. Och själv verkar jag inte hinna längre än mellan hönshuset, grishuset och buan. Hepp!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket själv Maidi, alltid roligt med nya besökare som kommenterar. Välkommen till Jämtland. Vart ligger er stuga? Ost och Vilt finns kvar, i alla fall sist jag gick förbi där :O. På återseende Katarina.

  Tack så mycket Carina, det ska du/ni vara säker på, jag kommer tillbaka ;O) Gofika är jag alltid svag för och i den miljön var det ju hur trevligt och mysigt som helst. Det är ju lätt at bli hemmablind. Man ser inte allt det där vackra som man har runt omkring sig.
  Ni har gjort ett fantastiskt arbete. Jag är riktigt riktigt imponerad. Kramar Katarina.

  Ja du Anneli, det är också kvalitet på livet. Men nog skulle du behöva lite ledigt och göra något annat också. Du kan väl komma hit någon dag och våldgästa? så får jag visa dig runt lite. Det skulle vara trevligt tycker jag. KRAM! :O)

  SvaraRadera