Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 5 juni 2010

Inte sommar än

I torsdags när jag körde in till Östersund så sa de på radion att det inte är sommar här i Jämtland än. Däremot i Härjedalen har den anlänt.
Det krävs tydligen att det ska vara 10 grader varmt i minst 5 dagar på raken.
Ja ja det är bara att vänta och hoppas på att den kommer med buller och bång. Men tittar jag ut så blir jag lite lurad då träden är gröna, gräsmattan växer så det knakar och det knoppas i rabatten.
*********************
I går kväll hade jag en mycket angenäm kväll tillsammans med tre glada och goa tjejer. Vi åt surströmming i stugan. Tanken var att vi skulle sitta ute, men det blåste så infernaliskt så vi fick sitta inne värmen, och det var riktigt mysigt. Det var avslappnat och enkelt.
Det var som en liten reunion från den tiden då vi var mammalediga och vi träffades och fikade på fredagarna.
I dag är det en ny dag, en oplanerad dag än så länge, ett oskrivet kapitel i mitt liv. Det enda jag vet är att jag är ledig. Det gillar jag.
:O)

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för i fredags! Hoppas resten av helgen varit bra! Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig kväll ni verkar ha haft.
  Det är kul med tjejkvällar.

  Härligt med vinsten du fick på lotter.

  Nu är jag slö med bloggandet. Hinner inte riktigt med det.

  kram
  strömma

  SvaraRadera
 3. Nej Katarina - det är INTE sommar här i Jämtland. Åtminstone inte temperaturmässigt insåg jag efter en helg Dalarna - det var ju varmt!!! :)

  SvaraRadera
 4. Anneli! Nä jag har förstått att det inte är sommar för jag fryser, huvva! Men hoppet är ju det sista som sviker så jag tog och beställde en ny bikini i går kväll :O)

  Strömma! Vi hade det jättemysigt. Tänkte på dig när jag var i Östersund förra veckan, tänkte att jag kanske skulle springa på dig när jag gick förbi huet där du bor. Har dock inte vunnit någonting, du har kanske förväxlat mig med någon? Kram :O)

  Malin! Tack ska du ha som kom på idén :O) Det blev ju kanon. Kram Kram.

  SvaraRadera