Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 2 mars 2010

Jag skäms inte för att säga....

fy faaan vad skönt att OS är slut!!!
Visst gläds jag med och när svenskarna har tagit medalj, men jag är så otroligt less på tjatet i radion och på tv´n. Ett tag förra veckan var det som om allt kretsade kring OS och tågförseningarna/kaoset. Det bara löste av varandra.
Jag har nog inte den där rätta feelingen för sport överhuvudtaget. Ser inte riktigt tjusningen med att sitta och titta på och tycker väldigt sällan det är så där spännande som många beskriver det. Gunnar blir till och med rörd och det finns liksom inte i min värld.
Och det där analyserandet både före, under och efter är aboslut det värsta av allt.
Jag fattar inte att de orkar. Om, i fall och varför??? nä fy för den lede.
Pust!
:O)

7 kommentarer:

 1. Ha ha ha!

  Jag har ren abstinens - jag har gråtit, hoppat, skrattat, skrikit, struntat i att sova - ja kort sagt levt OS i 14 dagar. Det är verkligen på gott och ont att det är 4 år till nästa vinter-OS. Sommarvarianten engagerar mig inte lika mycket.

  Så i morgon blir det sta'n och hylla alla OS deltagarna!

  Tur man är olika.

  SvaraRadera
 2. Tur att det är fler än mig som inte följt med det hela. Sammandrag har jag sett ibland när det blivit medalj till Sverige. Annars har det gått tämligen obemärkt förbi mig.

  Nattkram

  strömma

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Anneli - det blev så tomt då OS var slut...jag gillar ju sport, men i lagom mängd :o)))
  Däremot blev jag också lite 'trött' på tågkaoset. Nä, nu får vi se framåt mot en härlig vår då vi själva kan vara ute och sporta!!

  SvaraRadera
 4. I vanlig ordning glömde jag namnet - Grannen Towa ska det vara!

  SvaraRadera
 5. Hej hej...

  Håller helt och fullt med min lillasyster !!! det är så jäkla skönt att det är slut på OS. Janne sa att han nog blev tvungen att gråta för att det var slut och då sa jag att det ska jag också... gråta... AV GLÄDJE !!!

  Storsyss

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag har inte fattat hur hela arbetsplatser, samhällen, familjer blir totalt blockerade av ett OS?!
  När det började dra ihop sig till OS, frågade jag vid fikapausen på jobbet: Vart är det OS i år då? Många satte kaffet i strupen och förklarade min totalt okunskap och ointresse för sport. Precis som om ett OS skulle vara det absolut viktigast här i livet! Nä då måste man ha ett riktigt inskränkt liv och lite saker som betyder nånting äkta.
  Att så in i bomben ägna sig åt dessa referat i repris och ställa allt annat åt sidan, nej det har inte varit min grej. Pinsamt tycker jag!
  Nej bry er om varandra istället! Ta hand om varje minut du har och se till att göra nåt roligt av den. Spara inte allt till imorgon eller nångång ska vi o s v. NJUT AV LIVET!

  SvaraRadera
 7. Kul med olika synvinklar och reflektioner på ett och samma ämne. Det bevisar verkligen hur olika vi är. Det är tur att alla har en valfrihet. Det är huvudsaken att man kan respektera varandras åsikter och tycken.
  Kramizar Katarina.

  SvaraRadera