Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 1 januari 2010

Första Januari Tjugohundratio

Vi har sakta men säkert börjat vakna upp efter nyårsfirandet hos Mia & Kenth med barn i går.
Det var verkligen supertrevligt på alla sätt och vis. Det kunde liksom inte bli bättre. Vi konstaterade att det inte behöver vara så krångligt för att vi ska kunna umgås. Vi hade alla inslag av ett nyårsfirande som förväntas. Och barna var nöjda och glada, och det känns ju som ett otroligt gott betyg. Jag tänker inte lägga någon större vikt på tillbakablickar i detta inlägg.
I det stora hela var 2009 ett bra år.
För er som följt min blogg vet ju på ett ungefär vad som har hänt.
Jag började blogga i slutet på januari i fjol och det är något som jag verkligen inte ångrar, jag önskar bara att jag hade tagit mig i kragen tidigare.
I går åkte jag upp till Strand för att titta till Lottas grav och tända ett ljus. Snön låg tung på träden. Ett fantastiskt och otroligt vackert vinterlandskap. Det är riktigt häftigt att ha den möjligheten att få följa årstidsväxlingarna. Det gäller bara att ta sig tid att titta sig omkring så ser man allt det där som annars kanske bara swischar förbi i blixtfart.
Jag hoppas att ängeln/änglarna i vårt hus vakar över mig och min familj detta nya år, som jag ser fram emot med tillförsikt.
Jag har stora förväntningar på vad som kommer att hända med Moa. En genetiker från Umeå kommer att ta sig an hennes unikum/mysterium och då finns det stora möjligheter att vi äntligen får veta om det är ärftligt. Jag är otroligt glad och tacksam för att vi har träffat en läkare som verkligen gör sitt yttersta för oss. Det känns ju fortfarande otroligt knepigt att hon har suttit i Tyskland tillsammans med specialister från hela världen och diskuterat Moa. Och att Moa ska vara ensam om sin diagnos i sin helhet känns än mer märkligt/overkligt.
Temperaturen har stigit så i dag är det bara -11 grader här. Däremot så har det kommit mera av den puder vita snön under natten.
Jag hoppas också att ni som just nu sitter med min bloggsida framför era näsor fortsätter att följa den, och att jag ska kunna, jag vet inte om jag ska kalla det underhålla, men i alla fall ge er kanske gamla men framförallt nya infallsvinklar.
Och som ni redan vet så uppskattar jag era kommentarer mycket. Så det får ni gärna fortsätta med.
Tack för det gamla året och välkommen det nya.
:O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar