Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 13 augusti 2009

Det bidde tyvärr inga blåbär för min egen del i tisdags, då regnet stod som spön i backen.
Men när vi kom hem i går från Östersund så stod det en nästan full hink innanför dörren som mina omtänksamma föräldrar hade plockat. Vilken surprise! Det är sådant man uppskattar otroligt mycket som småbarnsförälder.
I kväll har jag rensat dem lite lagomt och fryst in dem. Det är så gott i vaniljyoghurten. Blåbär är full med vitaminer och antioxidanter.
Jag kan avslöja redan nu att jag har bokat motellrum till Maria och mig i kväll, tills vi ska åka till Ullared och julshoppa. Jag längtar redan :O)
Men redan nästa fredag ska vi (Gunnar och jag) åka på andra skojigheter tillsammans med Mia och Kenth. Vad det är avslöjar jag inte nu. Det ska i alla fall bli väldigt roligt.
;O)

5 kommentarer:

 1. Jag håller med dig... det kändes så långtid kvar förut, men nu har vi börjat nedräkningen och jag längtar faktiskt... Läste du mitt förra inlägg? Vi höres Kramelikram Mia

  SvaraRadera
 2. Det kommer nog att bli jätte skoj med en liten utflykt nästa fredag!
  Gud vad snällt att de plockat blåbär åt er. Som jag skrev i ett inlägg förut kan man ju göra så mycket av blåbär så det är guld värt att ha lite i frysen!Kram Linnea.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt snällt med bären. Blåbär är jättenyttigt och gott.

  Vad kul med en Ullaredresa att se fram emot.

  kram
  strömma

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med omtänksamma föräldrar?!

  Jag har fortfarande hjortron som min pappa plockat, nu när jag hittat "egna" ger jag dem till min syster, som är utan - de bären skänker glädje i flera omgångar!

  SvaraRadera
 5. Vad vore man utan sina föräldrar? Bär är underbart och blåbär är ju som du skriver en verklig skatt för att hålla sig frisk... Kram

  SvaraRadera