Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 8 juni 2009

Dagen i dag

Familjekväll på dagis
Alla barn hade en cirkusföreställning för föräldrar och syskon.
Clownen Elias (söt som en karamell)
Man kan inte annat än le, få en liten tår i ögat och känna sig lyckligt lottad.
Barn är livet!

Himlen öppnade sig inför våra ögon när vi åkte från friidrottsträningen på Strömvallen. Vi väntade bara på att få se ett ufo komma nerglidande och landa på vägen. Det vi egentligen reagerade på först var kontrasterna den mörka himlen mot den lilla ljusa strimman långt där borta.

Det var 2 grader varmt i morse. Brrr!
I förmiddags övergick regnet till snö. Trodde inte mina ögon. Sedan regnade det igen lääänge. Det där att regnet är bra för päran hör man sig less på ganska snabbt.
Jag kanske måste ta och leta fram långkalsongerna igen. Jag som nyss har lagt undan dem så långt in i garderoben som möjligt för att slippa bli påmind om vintern och kylan.
Måtte det blir varmare på fredag då det är skolavslutning och barna ska klä sig fina, gå till kyrkan och sjunga
Den blomster tid nu kommer....2 kommentarer:

 1. Åååhh, vad söt Elias är!! Jag förstår att Natalie är förtjust i honom :-)
  Ja, visst var det tragiskt att det snöade - jag gillar vinter, men nu är det juni och då ska det vara sommar!! Ha en bra vecka trots att den blir 'hektisk':-)
  Kram
  Towa

  SvaraRadera
 2. Tack Towa! Ja den här veckan blir minst sagt hektisk, men jag har Stockholmsresan att se fram emot på fredag och då går det bra, samtidigt så är det roligt när det händer saker också. Det rör på sig kan man säga. Kram Katarina.

  SvaraRadera