Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 2 maj 2009

Morgonpromenad!

I dag var det en God Morgon!
Det är lördag, jag är ledig och jag fick sovmorgon till 8.20,
då Elias ropade KLAR! från toaletten.
Solen sken inte, men det var 10 grader varmt, så jag bestämde mig snabbt att i dag blir det en premiärtur/morgontur med stavarna. Jag går hela året med stavar, men mina morgonturer är något alldeles speciellt tycker jag. Jag sätter på radion och stoppar lurarna i öronen. Sedan går det av bara den. På lördagarna lyssnar jag alltid på ring så spelar vi. När jag kom hem blev det en dusch och sedan en god frukost och morgontidningen (ÖP).
I kväll vankas det tjejmiddag (knytis) och sedan ska vi gå ut på Folkets Hus och lyssna på Gunilla och Carina. De ska underhålla som avslutning på armbrytar SM som pågår i dagarna 2 här i Strömsund. Såg i tidningen att Heidie Andersson (hon från Ensamheten) också är här. Coolt!
I går var det en otroligt fin och varm dag. Studsmattan åkte fram liksom utemöblerna, så första middagen åt vi utomhus i går. Vi konstaterade att vi nog inte hade ätit ute så tidigt förut. Stora myggor svärmade runt oss som blodsugna galningar.
Jag konstaterade även i går att det var dags att plocka fram allergimedicinen, ögondroppar och nässpray. Att börja i tid kan förebygga klåda och nästäppa. Annars kan det blir riktigt jobbigt. Som det verkar kan det knoppas i träden riktigt snart.
Ha en ypperligt trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Det har det verkligen varit här i Rolfstorp. Vi har underbara högsommardagar och strålande sol varje dag. Om en liten stund ska vi äta nygrillat på altanen. Vi har inga myggor ännu!!!
  Kram Gun

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får jättekul i kväll. Det är dig väl unnt! =) Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har en mysig kväll.

  I morgon åker vi upp till Flata och brorsans.
  Måste ut och lufta nya bilen.

  kram
  strömma

  SvaraRadera
 4. Oj -så duktigt att gå på morgonen - själv drar jag mig gärna en halvtimma till i stället.

  Vädret ja - oootroligt!

  SvaraRadera