Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 12 maj 2009

Blogg 100

I dag skriver jag mitt 100:e inlägg. Jag började skriva på den senare halvan av januari.
Många ord och bilder har det blivit.
Det är jätteroligt att skriva. Det ena ger det andra och så känns det så bra efteråt.
Det ger mig otroligt mycket att sitta och skriva och lägga till fina bilder.
Tyvärr kan jag inte påstå att jag känner mig så vidare glad och upprymd i dag.
Jag känner inte för att ropa jippie och fira.
Jag vill bara sucka. Jag blir så fruktansvärt trött och framförallt less på människor i bland som inte kan tänka sig för innan det harplar ur sig någonting.
Ibland funderar jag på om det är av avundsjuka och/eller rent ut sagt för att jävlas? Sätta dit mig eller trycka ner mig på nått sätt.
Vad har jag gjort för att förtjäna det? Jag har har inte varit otrevlig eller sagt något dumt till dem.
Det ska tisslas, tasslas och skvallras.
Jag tar jätteilla vid mig, jag grubblar och får ont i magen.
Det räcker till som det är just nu i alla fall. Jag behöver inget mera skit.

6 kommentarer:

 1. Grattis till ditt jubilarinlägg.

  Det är oftast så på mindre orter att folk pratar om sånt dom inte har att göra med och oftast tror att dom vet så mycket om allt och ingenting också.

  Det handlar nog mest om att dom inte orkar ta tag i sina egna liv och då är det lättare att ta sig rätten att lägga sig i andras liv i stället.
  Sen blir folk också påminda om sin egen sårbarhet i sina förhållanden och annat ouppklarat i deras liv och det klarar dom inte heller av.

  Det är ju lätt att säga att du inte ska bry dig om det. Det gör man ju och blir sårad.
  Jag hoppas ändå att du kan höja dig över deras skit, som det ju är.

  Kram
  strömma

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bättre vid ditt 200:e inlägg. Med din takt går det nog fort att du är där! Ser fram emot att läsa dem alla!

  SvaraRadera
 3. Du är ju värsta bloggaren. Du har funnit din grej ;-)

  Strömsund är lite väl litet ibland, i synnerhet när det är någonting sånt här. Det har jag skrivit om i min blogg också. Man blir sårad men det visar också att man bara är människa och du är av finaste sort.

  Kram till dig och de dina.

  SvaraRadera
 4. Men min älskade vän, vad har hänt nu?? Nu blir jag faktiskt konfunderad, skit i vad folk säger eller gör, du är bäst och det vet du, det har jag väl visat dig.... Bry dig inte om vad folk säger... Kramelikram Din vän Mia

  SvaraRadera
 5. Vilka kloka ord med erfarenhet i ryggsäcken.
  Jag önskar att jag kunde skita i hur folk beter sig, omoget och kränkande, men blir jag sårad så går jag och grubblar på det där tills jag får ont i magen.
  Finns det bara någonting som de kan sticka till med så tar de chansen att göra det. Falska människor kan jag vara utan. Kram till er.

  SvaraRadera
 6. Focusera på dom positiva kommentarerna! Av 100 positiva så kanske det kommer fram en negativ...låt inte den enda negativa och dumma kommentaren överspegla allt det positiva du får höra...... Griniga, missunsamma och elaka människor finns överallt, skit i dom och lägg energi på det som får dig att må bra vännen. Kram, Lena

  SvaraRadera