Leendet du sänder ut vänder åter till dig




fredag 2 januari 2015

Grekisk pytt i panna

1 fläskytterfilé skär och strimla

Lägg i marinad
1 dl olivolja
1 dl soja
1-2 vitlökar
Italiensk salladskrydda

1 påse potatisklyftor
1 röd lök
1 pkt fetaost
Soltorkade tomater
Oliver om man vill

Ugn 200 grader

Lägg allt utom fetaosten i en långpanna.
Blanda lite försiktigt.
Lägg på fetaosten på slutet.
Ca 25-30 minuter i ugnen.

Servera gärna med en kall sås
Creme freche
Italiensk salladskrydda efter smak. 

:O)


2 kommentarer:

  1. Det ser gott ut!
    Gun

    SvaraRadera
  2. Åh det såg väldans gott ut!! spar receptet och testar framöver..ja nu är man ledig två dagar då skall delar av julen packas ner..men gran o belysning får stanna kvar lite till< kram Jessica

    SvaraRadera