Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 18 november 2014

I dag är jag ledig. Jag har jobbat helg. Jag har inget särskilt inplanerat. Att sitta vid datorn tycker jag är avkopplande och lyssna på radion. Jag skiftar mellan P4 Jämtland och musikkanaler.
Jag har skickat efter en julklapp till min yngsta son. Jag tror att han kommer att bli glad. Jag har börjat att köpa lite julklappar så att jag inte står där i sista sekunden.
Det är bara stressande.
Närmaste stad är Östersund så det kan ev bli en sväng dit innan jul.
Annars är det otroligt lättsamt och smidigt att skriva efter. Jag har blivit duktigare på att kolla prisjakt eller pricerunner innan jag beställer.
Jag hoppas att du liksom jag har en bästa vän. En som du kan säga precis det du tycker, tänker och känner till. Att du kan vara precis den person som du är. En som du kan känna fullständigt tillit till och veta att den personen förstår dig. Som har varit med om samma eller liknande situationer. Det är otroligt värdefullt.
Tänk att man kan sakna någon så ofantligt mycket efter så många år.
Du fattas mig Lotta.

Puss & Kram 
:O)

4 kommentarer:

 1. Visst är det smidigt att skicka efter saker. Det gör vi också jättemycket fast vi bor så nära stora köpcentran...

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Hej

  Ville bara skicka en hösthälsning till dig och din familj såhär i mörkret. Sitter liksom du vid datorn och lyssnar, men ej radio....spotify. Har upptäckt en ny artist som jag aldrig hört om förr som gör grym musik.....Ulf Dageby...så fin musik. Kramar.......

  SvaraRadera
 3. Hej! förstår att du saknar din lilla Lotta <3 nä någon vovve har jag inte.men goda vänner har jag några riktiga som du beskriver L.Ha en fin vecka Katarina <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Go kväll vännen!
  Visst är det skönt när man hittar rätt med julklappar och dessutom redan har handlat några!
  Ja du, det där med vänner...oavsett om dom är tvåbenta eller fyrbenta är viktiga!
  Jag är lyckligt lottad, och dom vännerna jag umgås med, är alla riktiga vänner!!
  Önskar dej en fortsatt mysig kväll!! Kram Annika

  SvaraRadera