Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 11 juni 2014

Hej på er alla goa och glada!

Tänk vad härligt det är att kunna sitta ute och äta. I fredags hade vi ett underbart väder.
Lite då och då äter vi gör din egen sallad. Barna tycker det är gott och äter med god aptit. Grunden är alltid pasta, skinka, gurka, tomater och majs. I fredags hade vi gjort kycklingspett och så hade vi feta ost och sparris till. Jättegott med ett gott bröd till.
Morbergs öl har blivit en av mina favorit öl. Den är lite dyr och en liten flaska, men någon gång i bland kan man unna sig det.

I söndags åkte vi till Duved, strax ovanför Åre (ca. 19 mil enkel). Det är långa avstånd i Jämtland.
Elias och Melvin skulle spela fotboll. De vann båda sina matcher vilket kändes skönt eftersom vi hade åkt så långt. De spelade jättebra. Även det andra laget från Strömsund vann båda sina matcher så det blev dubbel glädje.
Det var en fin konstgräsplan, och en vacker utsikt från där vi satt.
 På kvällen klockan 23.40 tog jag detta fantastiska kort. Det är fortfarande ljust och fåglarna sjunger och kvittrar för fullt. Det är helt magiskt. Det är till att ta tillfället i akt och njuta.

Förövrigt förra veckan var vi på Cirkus Brazil Jack, och jag har åkte till Östersund med mina barn och mamma och köpte skolavslutningskläder i samband med att Moa skulle träffa doktorn. En riktig lyxdag. Mormor bjöd på lunch på kinaresturang.
Det är roligt att kunna få göra sådana dagar tillsammans även fast det kostar att ekipera 3 stycken samtidigt.

Ha en bra dag och var rädda om varandra.
En olycka händer så lätt.

Puss & Kram
:O)

1 kommentar:

  1. Jovisst är avstånden långa i Jämtland:) 20 mil för att gå på dans kunde det bli..
    Om 3 veckor kommer vi upp med bilen full av grejer.. En sak som vi blivit tipsade om är en ny Thai-restaurang i Brunflo.. De har tydligen en härlig buffé så dit ska vi en dag :)

    Kram Maidi

    SvaraRadera