Leendet du sänder ut vänder åter till dig




torsdag 3 april 2014

Cannelloni med lax

1 paket pastarullar (innehåller 24 st.)
Eller färska lasangeplattor ca 15 st.
Fyllning
2 burkar ricottaost
300-400 gr kallrökt lax som skärs i små bitar
1/2 paket fryst dill
salt och svartpeppar

Smörj en ugnsform
Det är lite mickligt att fylla dessa rullar.
Har ej prövat färska lasangeplattor själv men kan tänka mig att det blir lite enklare.

Sås
5 dl matlagningsgrädde eller vanlig grädde
1/2 flaska vitt matlagningsvin
Lite kycklingfond eller fiskfond
Vetemjöl till redning, bara att slå i den färdiga såsen
Salt och vitpeppar

Slå över såsen på pastarullarna och bred över riven(smakrik) ost.
In i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter.

:O)

1 kommentar:

  1. Hallå!! vilken tur att du lagt ut lite roliga fiskrecept, dom ska jag prova. Jag har haft idétorka vad gäller matlagning en lång tid nu. Skulle tro att det beror på att jag är känner mig urlakad har liksom ingen lust och kraft till varken det ena eller det andra, så det är uppiggande att titta in till dig. Kramar // Carina

    SvaraRadera