Leendet du sänder ut vänder åter till dig




tisdag 11 februari 2014

Fröknäcke


2 dl majsmjöl
3/4 dl solroskärnor
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl olivolja
2-2 1/2 dl kokande vatten

Blanda allt i en bunke.
Platta ut på ett bakplåtspapper och smula flingsalt ovanpå.
Skär i bitar.
Grädda längst ner i ugnen på 150 grader i 45-50 minuter.

Lycka till!
:O)

2 kommentarer:

  1. Det här receptet har jag med och det är ju bara för gott. Jag har plåten inne i 57-58 min och jag gör 1,5 sats och väger degen och delar den i 2 så det blir 2 plåtar. Blir jättebra. Jag tyckte att när jag gjorde 1 sats på en plåt så blev de liksom lite ogräddade på vissa ställen. Nu mycket bättre. Testa vetja :)

    SvaraRadera
  2. Det här receptet har jag med och det är ju bara för gott. Jag har plåten inne i 57-58 min och jag gör 1,5 sats och väger degen och delar den i 2 så det blir 2 plåtar. Blir jättebra. Jag tyckte att när jag gjorde 1 sats på en plåt så blev de liksom lite ogräddade på vissa ställen. Nu mycket bättre. Testa vetja :)

    SvaraRadera