Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 14 augusti 2013


För andra gången på två veckor fick vi uppsöka akuten. Men den här gången på hemmaplan. Petter fick in hela kroken med hullingen i armen i går. Läkaren bedövade och sedan tryckte han ut den på andra sidan och knipsade av hullingen.
Jag börjar bli härdad på nått sätt. Det känns snart som om vi har gått igenom hela registret på vad barn kan råka ut för. Ett antal gånger har jag varit dit med Moa när hon har fått sina värsta astmaanfall. Värst tror jag det var när hon fick affektkrampen då hon tuppade av i minst 30 sekunder efter ett fall från kökssoffan, och en annan gång när hon fick feberkramper. Eller den där natten när Petter fick falsk krupp och jag satt med honom vid balkongdörren mitt i vintern. Ja fy! Man prövas hela tiden.
Häromdagen när jag "sprang" igenom affären blev jag formligen attackerad av en påse med kantareller på fruktavdelningen. Jag la snällt och beskedligt ner den i korgen och skyndade till kassan. 

I går prövade jag att göra egen musli. Själva blandningen var färdig men jag skulle tillsätta vatten och olja. Sedan skulle det vara inne i ugnen i 25 minuter. Det blev riktigt gott, jag gick och nöp en bit då och då. Det är med smak av kardemumma.

Puss & Kram
:O)

3 kommentarer:

 1. Hejsan

  Aj aj, det där med kroken såg ont ut och på ett ställe där man är extra känslig också. Som gammal fritidsfiskare har jag själv aldrig satt en krok i mig så djupt, men kan ana hur ont det gjort.

  Kantareller......mums...jag kommer och äter...hehe...gott som attan.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Ja du...ibland skulle man vilja ha klippkort på akuten!
  Hoppas nu att det lugnar sig...och att det dröjer lääänge tills nästa gång!
  Ha en fortsatt mysig kväll!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Aoow! Det där ser inte alls skönt ut. Vackra bilder från Vattudalen längre ner och de där rastställena mellan Skyttmon o Hammerdal är otroligt vackra, där stannar vi ibland på väg uppåt. Kram Katta

  SvaraRadera