Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 20 juli 2013

Hej mina goa vänner!

Jisses vad dagarna flyger i väg. Trots att vädret inte har varit till belåtenhet så har jag har fyllt dagarna till bredden ändå. Det sitter inte fast här inte.
Jag började förra söndag med att sätta om blommor, och har duttat på med det lite varje dag, så nu är det snart klart. Det blir en hel del från två hem. Jag har försökt att hålla till ute mestadels eftersom det blir minst med söl. De som påstår att blommorna ska sättas om på våren har fel kan jag intyga. Mina blommor är hur fina som helst.
Jag föredrar att inte göra allt på en gång, och då är det perfekt att passa på när det är semester och jag kan utnyttja dagen som jag vill.

I torsdags åkte jag och två goda vänner till mig och åt kams och kesfil i Flykälen, och det var gott vill jag lova. Det ska vara mycket lingonsylt och messmör till kamsen.
Mina barn har varit med sin pappa i Ullared den här veckan. De har fått bada i havet, shoppat, spelat golf, fiskat och gjort en massa annat skoj. Vädrets makter har de också haft på sin sida, vilket de är väl värda.

Dessa kort tog jag på dem när vi var och fikade i Sannaflokälen för ett par helger sedan. Fler bilder därifrån kan du hitta under etiketter. Det är ett smultronställe som jag mer än gärna besöker varje sommar. Gofika i westernmiljö.

Förra helgen var det den årliga Dundermarknaden här. På torsdagkväll var det Dead by april, på fredag Ulrik Munter och på lördag Pugh Rogefeldt. Jag och Tomas följde med barnen ut och tittade på Dead by april, och ett måste var öronproppar, för fy vad de sjöng (skrek) högt.
De åkte lite karuseller och köpte godisremmar på marknaden.

Tomas och jag hade den "ärofyllda" uppgiften att städa toaletterna för Strömsunds alpina slalomklubb på lördagmorgon. De var förvånansvärt i ett helt ok skick. Men jag kan tillägga att jag var en aningens gruvsam innan jag åkte dit över vad som väntade.
Alla idrottsklubbar får ställa upp ideellt under dunderhelgen för att den ska kunna ros i land. 

Vi har även haft besök av våra goda vänner Gun och Bertil. Vi hann med både minigolf, spela kubb och äta en massa god mat, bla surströmming som de gillar så mycket, trots att de kommer från Halland.

I går var jag och Tomas på bio i Östersund och såg World War Z i 3 D. Det var en mycket  spännande film i stort sätt i 2 timmar. Det var första gången jag var på en 3 D film så det satte helt klart mer effekt på filmen. Väl värd att se, med lite risk för mardrömmar efteråt.
I kväll är vi bortbjudna på middag, vilket jag ser mycket fram emot.

Hoppas att du har det bra.
Puss & Kram
:O)

1 kommentar:

  1. Hejsan

    Ullared ja....jag och min jobbarkompis var med vår brukare på Sjöbo marknad i veckan. Där mötte vi Kjell från Oxie......grillmästaren i husvagnen. Han var rejält på sniskan och solbrillorna likaså...haha...min arbetskollega fick en slängkyss av honom....så hennes dag var gjord...hahaha. Trevlig sommar på dig....

    SvaraRadera