Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 25 juni 2013

Välkommen

Jag börjar utifrån och tänker "jobba" mig sakta men säkert inåt. Eftersom det är mycket ogjort inomhus så avvaktar jag tills det är klart så ni får en rättvis bild. Det är många lådor kvar att packa upp och gardiner som ska sättas upp. Ett rum ska under veckan tapetseras och lite annat småfix innan allt är klart.
Det känns grett med semester snart. Då kan vi ta det eftersom och ändå inte behöva känna stress.
Det här är framsidan på vårt hus. Huset är ommålat, taket är nylagt och bron är också relativt ny.
Det här är grusgången upp till huset.
Gården är lummig och fin med mycket buskar och träd vilket ramar in den fint.
Uteplatsen har sol hela dagen och kvällen vilket gör att vi kan äta alla måltider där om vi vill.

Det är en ynnest att få bo så här fint. Att kunna sätta sig på bron på morgonen och insupa solen, värmen, lugnet (om det inte är någon som klipper gräs vill säga) och hela atmosfären.

Lupiner är vackra. De pryder bron så fint och välkomnade.
Jag hoppas att du känner dig välkommen till min blogg.
Lämna gärna en kommentar. Du behöver inte ha en blogg för att kommentera. Du trycker bara på anonym.
 Ha en bra dag.
Puss & Kram!

:O)

8 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Klart jag känner mej välkommen..fniss...det har jag alltid gjort!
  Vilket fint hus...och så mysigt att kunna sitta i trädgården och bara njuta!
  Skall bli spännande att så småningom få se insidan av huset!!
  Önskar dej en fortsatt ljuvlig dag!
  Kram Annika

  P...bloggen är jättefin!!

  SvaraRadera
 2. så fint det ser ut.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej! Då du uppmanar att kommentera, så gör jag så klart det : ) Så fint ditt och Tomas hus ser ut - verkligen jättemysigt! Hittade till din blogg via Tomas facebook, men har inte kommenterat tidigare. Men nu slog det mig, ännu en gång, att jag undrar över skillnaderna på trädgårdarna där uppe och här i Skåne. Här nere finns det oftast tydliga gränser mellan trädgårdarna i form av staket eller häckar. Men där uppe flyter trädgårdarna mera ihop, kanske med en liten nivåskillnad som antyder var tomtgränsen går. Helt oviktigt, men ändå något jag funderar på ibland : ) Kom att tänka på det nu när jag ser er trädgård, som för övrigt också ser mysig ut!

  Du har förresten en fin blogg med intressanta inlägg och det är också roligt att läsa kommentarerna, som gjort att jag hittat ännu fler bloggar att läsa.

  Med vänlig hälsning Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna :O) Vad roligt att du har hittat hit. Det ser nog lite olika ut vad det gäller trädgårdarna här uppe också. Där jag bodde förut ramade en hög häck in gården väldigt markant. Gillar nog ändå detta stuk bättre, det blir lummigare och finare på nått sätt.
   Tomas hälsar. Uppskattar din kommentar.
   Kram Katarina :O)

   Radera
 4. Alltid välkomnande att titta in hos dig:O)Mysigt hus och jag vet ju vilket hus det är också , gammal Strömsundsbo som jag är. Skönt med semester och kunna boa in er ordentligt//Kram så länge

  SvaraRadera
 5. Hejsan! tack för visningen..ser jätte fint ut!kan tänka mig att ni kommer att trivas gott där.Även om många nya bitar skall falla på plats,låt det ta sin tid o känn efter! så kommer nog allt bli bra ♥ kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Ett sånt mysigt ställe Ni skaffat! Blir spännande att se insidan sen. Mycket jobb, men så roligt att få sätta sin egen prägel?
  Har vart inne här och läst några gånger och det är såå roligt att se bilder från Srrömsund och Ulriksfors! Ligger fiket kvar som låg mitt emot Grand Hotel? Fikade där i slutet på 60-talet och spelade musik på jukeboxen. Vilka minnen från Flata man har?! Hi Hi!
  Själv är jag uppväxt i Östersund och utflyttad till Orust i Bohuslän numera. Saknar verkligen naturen däruppe, så det är så underbart att se alla Dina bilder.
  Önskar Er en fin helg och kram från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :O) Vad roligt att du har hittat hit till min blogg. Det ligger en resturang mitt i mot Grand hotell som heter Corner nu, tidigare Hörnet. Jag har inget minne av att det låg ett fik där men det är mycket möjligt. Det är roligt att du uppskattar mina bilder. Jag delar gärna med mig av de skatter som finns. Kram Katarina :O)

   Radera