Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 20 november 2012

Mitt hem börjar ta form, men det går sakta. Det känns i hela kroppen att jag trivs här. Det blir mysigt. Att få forma mitt nya hem utan att stressa är roligt. När det kommer till en ny sak så får jag tid att njuta av det. När barnen kommer till mig är det viktigt att de ska trivas här.  
Den här urläckra lampan har jag gått och tittat på ett tag i en affär här i Strömsund. I lördags hade Tomas varit och köpt den och även satt upp den medan jag var på jobbet. Jag känner mig barnsligt lycklig och förtjust i den. Den passar så bra i mitt sovrum.   
I dag blir det en sväng med bilen för besiktning. Förbereda middagen och baka lite negerbollar på barnens begäran. Vattengympa på em och sedan ska det skjutsas på träningar kors och tvärs.
:O)

8 kommentarer:

 1. Hejsan

  Den där lampan påminner mig om den där fiberoptik lamporna som man kollade in någon gång på 70 talet. De som bytte färger. Men den du köpte är tuff.......kul att ligga och blåsa på innan man skall sova...haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ligga och blåsa på :O) Ja varför inte?

   Radera
 2. Hej vännen!!
  Härligt att du trivs!! Visst är det viktigt..jag brukar alltid säga..att det är viktigt..att man vill känna..." Här vill jag bo"..iof sig..gjorde jag inte det..här jag nu bor...
  Men efter att hela lägenheten blev total renoverad..så kan jag inte ha det bättre!!
  Trivs också...fantastiskt bra!!
  Önskar dej en fortsatt mysig dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina alltid så fina kommentarer, jag uppskattar dem mycket ska du veta Annica. Kramar :O)

   Radera
 3. Roligt att du får snyggt,nytt och frächt och så är det ditt.Det har du inte blivit bortskämd med de sista tolv åren.Det mesta skulle köpas begagnat om det skulle köpas något.Ibland inget fel i det men, inte alltid.Att dessutom lägga det mesta på hög för"bra att ha"gör att det till slut är omöjligt att kunna ha någon ordning alls hur mycket man än försöker.Helt hopplöst!
  Du förstår vad jag menar!
  Alltmer uppstår tydlighet att du gjorde rätt val i ditt liv!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort ett helt rätt val och jag ångrar mig inte en minut. Jag förstår precis vad du menar. Kramar Jina :O)

   Radera
 4. Hej Katarina! Roligt att titta in på din blogg. Du verkar ha det mysigt i ert nya hem, som är jätteviktigt för er alla. Sedan tror jag att dina barn mår bra när du mår bra och att du finns för dem och det gör du verkligen. Sköt om dej!
  Kram från Anna Wallberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna :O) vad roligt att du lämnade en kommentar. Ha det gott och kramar :O)

   Radera